The New Party

Eigenschappen The New Party boeken

Prijs
v.a. 3.350
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The New Party boeken?

The New Party boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The New Party.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The New Party.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The New Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The New Party plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The New Party

Extra informatie The New Party

The New Party is dé live band van Nederland!

Men neme een ijzer sterke zanger Diederick Ensink (zanger, acteur en instrumentalist Purper’s Vier Jaargetijden’) en een super zangeres Deborah de Groot (o.a. Jeans Magic Tour), twee dansende blazers, een vier man sterke ritmesectie en een vrachtlading vernieuwde en vernieuwende hits… …dan heeft u: TheNewParty!

Naast veel energie en spontaniteit brengt The New Party enorm goede muziek. Het repertoire varieert van “oh ja, die hoor je bijna nooit, wat een te gek liedje” tot de leukste dance classics van toen en natuurlijk alle grote hits van nu. Naast het spelen van goede muziek besteden wij veel aandacht aan de show, samenzang, choreografieën en natuurlijk de kleding: dress to impress is het motto van TheNewParty. Hiermee is het totaalplaatje compleet, en niet alleen de muziek feestelijk, maar de uitstraling van de band is feestelijk en bewegelijk!

Alle muzikanten van The New Party hebben hun sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend. Ze hebben The New Party gevormd vanuit de wens een coverband op hoog niveau te willen vormen, waar iedereen het de week na het feest nog over heeft.

The New Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The New Party.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op The New Party en de boeking(en) van The New Party voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140

Offerte The New Party aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag