Groove Society boeken

Eigenschappen Groove Society boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Groove Society boeken?

Groove Society boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Groove Society.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Groove Society.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Groove Society ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Groove Society plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Groove Society

Extra informatie Groove Society

THE PARTY IS ON WHEN GROOVE SOCIETY IS IN THE HOUSE!

De negen doorgewinterde muzikanten van Groove Society delen één grote passie: het publiek uit z’n dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu.

Groove Society weet wat een feest is. De band bouwt er het liefste zelf een. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis. Een strakke blazerssectie. Samen zorgen ze voor een live-experience die elk feest een dans-injectie geeft. Stilstaan mag – in deze society valt niemand uit de toon. Maar deze band garandeert je één ding: de vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen.

Het repertoire van Groove Society bestaat uit wereldhits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu. Namen wil je? Oké: Bruno Mars, Michael Jackson, Prince, Earth, Wind & Fire, Diana Ross, Chaka Khan en nog veel meer. Dus met een beetje Fantasy vind je op A Brand New Day een Treasure in Boogie Wonderland. Think… Kiss… I’m Coming Out! Once You Get Started en Every Time I Turn Around: I Wanna Dance With Somebody! Zo’n avond wordt het? Ja, zó’n avond! Blame It On The Boogie!

Groove Society is échte partyband en ze spelen graag op bedrijfsfeesten, 40-up-feesten, festivals en als support act / after party act van bekende artiesten.
De performance bruist van enthousiasme, ze zien er ‘classy’ uit en de muziek staat als een huis!

Groove Society boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Groove Society, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Groove Society.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Groove Society. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Groove Society aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag