Trane met Tuite boeken

Eigenschappen Trane met Tuite boeken

Prijs
v.a. 1.150
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Geluid tot ca. 300 p.

Trane met Tuite boeken?

Trane met Tuite boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Trane met Tuite.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Trane met Tuite.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Trane met Tuite ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Trane met Tuite plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Trane met Tuite

Extra informatie Trane met Tuite

In de mooiste huiskamer van ons land, tussen schemerlampjes en tapijtjes, leeft en band die als motto heeft; ‘Het leven is te mooi voor Trane!’ Deze rasechte muzikanten brengen geheel live! met contra bas, gitaar, trekzak en een klein drumstel hulde aan het levenslied en de smartlap, soms met een knipoog, soms ook bloedserieus.

Trane met Tuite blaast op unieke wijze de gouwe ouwe smartjuweeltjes zoals ‘ik fersgeurde je foto’, ‘Manuwela’, ‘De Flieger’, en ‘Droomlant’ nieuw leven in. Maar ook de nieuwste hits laten zij niet ongeroerd! Het is dan ook geen wonder dat deze band zelfs ook in het buitenland, ondermeer bij feestjes van de Nederlandse ambassades vaak te vinden is om daar de smartlap te prediken.

Zin in een oer Hollands feestje waarbij de benen zullen swingen en de keeltjes gegarandeerd schor naar huis gaan?

Trane met Tuite! is dan je band : feesten en meezingen is niet verplicht….het overkomt je!

 

Trane Met Tuite speelt:

Een flinke dosis heerlijk ellendige Nederlandse Smartlappen en Nederlandstalige feestnummers.  Lekker meezingen, walsen en genieten van zielekietelende gitaarsolo’s.

Vlotte interactie met het publiek door met hen te spelen en hen te betrekken bij het optreden.

Een greep uit ons repertoire:

De clown, Manuela, Tweedehandssmartlappenwals, De fles, Je veux de l’amour, 2 generaties Hazes, Smoorverliefd.

Trane Met Tuite is:

(Contra)Bas en zang: Roland, frontman van het eerste uur. Zijn muzikaliteit wedijvert met

zijn zucht naar theater. Heeft het Trane Met Tuite ei uitgebroed, gepeld, gebakken, opnieuw geroerd en gekruid.

Gitaar en zang: Jeroen, Neerlands meest bevlogen gitaarleraar in het vooraanstaande Poppodium Grenswerk. Hij zingt de sterren van de hemel.

Drum en zang: Jeroen, houdt al jááááren de stokken vast bij Limburgs meest favoriete feestband Minsekinder. Hij is ondeugend èn, al zou zijn postuur het tegendeel doen vermoeden, retestrak.

Ervaring:

Trane Met Tuite kent alle Smartlappenfestivals van het land en alle Smartlappenfestivals kennen Trane Met Tuite. We hebben van noord tot zuid opgetreden op Koninginne- en Koningsdagen en op Zomerfestivals zoals het Venlose Zomerparkfeest en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. We hebben gespeeld op radio en tv. Meestal in Nederland, maar ook Duitsland, België en zelfs Singapore en China mogen we op ons lijstje zetten!

Nieuw:

De Trane Met Tuite caravan is ons splinternieuwe mobiele podium van waaruit we in het theater, op straat of tijdens een festival het feest met jullie delen.

Trane met Tuite boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Trane met Tuite, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Trane met Tuite mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Trane met Tuite.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Trane met Tuite aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag