Silhouet boeken

Eigenschappen Silhouet boeken

Prijs
Op aanvraag

Silhouet boeken?

Silhouet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Silhouet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Silhouet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Silhouet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Silhouet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Silhouet

Extra informatie Silhouet

Een bedrijfsopening of de openingsact van een bedrijfsfeest waarbij u graag uw doelstellingen of producten onderdeel van de show wilt laten zijn? Geen probleem! Wij verzorgen voor u een openingsact op maat waarbij uw product, uw dienst of uw personeel de hoofdrol speelt. In een sterke lichtbron verschijnen mooie silhouetten… zij brengen een choreografie die betrekking heeft op uw evenement, product of doelstelling… Dan plotseling een ommezwaai in de sfeer en met een hoop geweld scheuren de silhouetten zich door de lijst en breekt er een dans en slagwerkspektakel los… Dit is slechts een voorbeeld van een van de vele originele openingsacts

Silhouet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Silhouet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Silhouet en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Silhouet.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Silhouet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag