Melody Of Balance

Eigenschappen Melody Of Balance boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
6 min.
Geluid
Op aanvraag

Melody Of Balance boeken?

Melody Of Balance boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Melody Of Balance.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Melody Of Balance.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Melody Of Balance ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Melody Of Balance plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Melody Of Balance

Extra informatie Melody Of Balance

Melody Of Balance, een combinatie van solo muzikaal optreden en acrobatiek op het hoogste professionele niveau, is uniek in zijn vorm; een symbiose tussen lichaam en geluid waarmee elegantie en sensualiteit het publiek overtuigt.
De act is met name geschikt als openingsact, als entr’acte of als slotact bij een stijlvol diner.
De flexibiliteit van hun act maakt het mogelijk om de muziek voor de gelegenheid aan te passen.

Melody Of Balance boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Melody Of Balance, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Melody Of Balance mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Melody Of Balance.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Melody Of Balance aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag