Denise Mulder

Eigenschappen Denise Mulder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
10 min.
Geluid
Op aanvraag

Denise Mulder boeken?

Denise Mulder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Denise Mulder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Denise Mulder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Denise Mulder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Denise Mulder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Denise Mulder

Nederland is een wereldkampioen rijker. Denise Mulder, Miss Striptease Nederland 2002, werd afgelopen zondag 26 Oktober 2003 in de Verenigde Staten wereldkampioen paaldansen. Net terug uit Des Moines (Iowa) kan de 29-jarige danseres uit Gouda het nog steeds niet geloven. „Dit had ik nooit durven dromen. Ik wist wel dat ik met mijn paaldansact zou opvallen, maar dat ze het in Amerika zouden belonen met deze titel had ik nooit verwacht. ”. De titel, onderdeel van het WK striptease, dankt Denise aan de originaliteit van haar show. Tijdens haar Lara Croft-act combineert ze het strippen en paaldansen op een manier zoals die in de stripteasewereld nog niet eerder werd vertoond. In het totaalklassement van het wereldkampioenschap striptease werd de danseres uiteindelijk vierde. Ook dat is wat haar betreft een uitzonderlijke prestatie. Polefitnesskampioene Denise Mulder brengt een fantastische act voor in discotheken of op (bedrijfs)feesten. Zij zal monden doen openvallen en bewijzen dat paaldansen veel meer is dan een erotisch getinte act! Het is gewoonweg topsport!.

Denise Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Denise Mulder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Denise Mulder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Denise Mulder en de eventuele overige kosten om een optreden van Denise Mulder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Denise Mulder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Denise Mulder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Denise Mulder checken, een gratis optie plaatsen op Denise Mulder en de boeking(en) van Denise Mulder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Denise Mulder, BOEKINGSBUREAU Denise Mulder, BOEKINGSBURO Denise Mulder, ENTERTAINMENTBUREAU Denise Mulder, ENTERTAINMENTBURO Denise Mulder, ARTIESTENBUREAU Denise Mulder, BOEKINGSKANTOOR Denise Mulder, IMPRESARIAAT Denise Mulder, MUZIEKBURO Denise Mulder, MUZIEKBUREAU Denise Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Denise Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Denise Mulder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Denise Mulder.

 

Offerte Denise Mulder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag