De fotomeiden boeken

Eigenschappen De Fotomeiden boeken

Prijs
Op aanvraag

De Fotomeiden boeken?

De Fotomeiden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Fotomeiden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Fotomeiden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Fotomeiden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Fotomeiden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Fotomeiden

Met de Fotomeiden boost jij jouw bedrijf, merk, campagne of event! Hoe we dat doen? Heel simpel. Iedere foto wordt voorzien van een uniek fotoframe en het allerleukste, de foto’s (instax film) geven wij direct mee aan jullie gasten. Wanneer gewenst slaan we de foto’s ook digitaal op, handig voor online activatie!

De Fotomeiden
Wij beschikken over een grote groep Fotomeiden die er prachtig uitzien. Ze zijn slim, spontaan maar bovenal activerend. En dat is precies wat jij wilt, jouw doelgroep een onvergetelijke ervaring bezorgen!

De fotoframes
De fotoframes ontwerpen wij graag voor je! Mocht je zelf creatief zijn aangelegd, dan kun je de fotoframes zelf opmaken met behulp van onze fotoframe templates.

De Fotomeiden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Fotomeiden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Fotomeiden.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Fotomeiden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag