Female Fusion

Eigenschappen Female Fusion boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Monitorset, excl. geluid

Female Fusion boeken?

Female Fusion boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Female Fusion.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Female Fusion.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Female Fusion ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Female Fusion plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Female Fusion

Extra informatie Female Fusion

De naam zegt genoeg: deze vier dames versmelten hun muzikale talenten in een live act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals improviseren afwisselend over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats, aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen. Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde ‘spark’ op de dansvloer.

DJ + Vocal + Violin + Percussion
FemaleFusion bestaat uit een combinatie van een female dj, een violiste, een zangeres en een percussioniste. De act brengt diverse sets gedurende maximaal 2 uur, maar kan ook geboekt worden voor een energieke powerset van 30 minuten (bijvoorbeeld als ice-breaker of juist tijdens een after-party). Er kan gekozen worden uit 2 genres: lounge en/of dance.

Rockin’ the stage
De dames hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten. In binnen en buitenland worden ze met veel aandacht gevolgd. De veelzijdigheid, het talent en natuurlijk de uitstraling maakt FemaleFusion tot dè act voor next level events en exclusieve feesten. Ben je benieuwd naar hun performance en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Female Fusion: Girls taking over!

Female Fusion boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Female Fusion, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Female Fusion.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Female Fusion voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Female Fusion aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag