Mr Wow

Eigenschappen Mr Wow boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
8 - 10 min.
Geluid
Op aanvraag

Mr Wow boeken?

Mr Wow boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mr Wow.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mr Wow.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mr Wow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mr Wow plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mr Wow

Extra informatie Mr Wow

Deze jonge artiest, Mr Wow, heeft een humoristische en virtuoze diabolo act gemaakt waarmee hij in no-time wereldwijd bekendheid kreeg. Hij zette een “wild card” voor deelname aan het jaarlijkse Festival Mondial du Cirque de Demain om in een zilveren medaille.

Dit optreden staat borg voor interactie en een groot wow-effect.

Mr Wow boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.
Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mr Wow, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Mr Wow mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mr Wow.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Mr Wow aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag