Cyr Wheel

Eigenschappen Cyr Wheel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
6 min.
Geluid
Op aanvraag

Cyr Wheel boeken?

Cyr Wheel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cyr Wheel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cyr Wheel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cyr Wheel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cyr Wheel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cyr Wheel

Extra informatie Cyr Wheel

De act “Red Dress” is een creatie van een jonge Duitse acrobate Lisa Chudalla die in Nederland aan de circusacademie studeerde.  Met haar Cyr Wheel Act wordt zij veel gevraagd voor de grote circusprogramma’s en voor events. Op verzoek kan de muziek worden aangepast, evenals de kleding.

Cyr Wheel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cyr Wheel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Cyr Wheel en de boeking(en) van Cyr Wheel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Cyr Wheel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag