Banden Act

Eigenschappen Banden Act boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
8 min.
Geluid
Op aanvraag

Banden Act boeken?

Banden Act boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Banden Act.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Banden Act.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Banden Act ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Banden Act plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Banden Act

Extra informatie Banden Act

Deze jonge acrobaat, de Banden Act, is opgeleid aan de beroemde Berlijnse circusschool voor Urban Circus. Hij liet zich voor zijn Banden Act inspireren door het autobedrijf van zijn vader.
De interactieve act is stoer, verbazingwekkend en vol humor.
Ideaal om in te zetten als openings/tussenact of als act op een beurs. Maar ook zo maar in te zetten als stoere act op uw event.

Banden Act boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Banden Act, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Banden Act.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Banden Act aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag