Low Pole Act

Eigenschappen Low Pole Act boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Low Pole Act boeken?

Low Pole Act boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Low Pole Act.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Low Pole Act.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Low Pole Act ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Low Pole Act plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Low Pole Act

Extra informatie Low Pole Act

Low Pole Act wordt uitgevoerd door een voormalig Cirque du Soleil acrobaat. Deze act wordt vaak als een spectaculaire openingsact, bij een officiële opening van nieuwbouw of voor de introductie van een nieuwe huisstijl.

Het bijzondere van deze act is dat de acrobaat een wapperende vlag uitbeeldt in een paal van zo’n 2 meter hoog. Het object is stand-alone en hoeft niet te worden verankerd en is tevens eenvoudig te changeren.

Low Pole Act boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Low Pole Act, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Low Pole Act mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Low Pole Act.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Low Pole Act en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Low Pole Act aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag