Goddes of Cristal Glass boeken

Eigenschappen Goddess of Cristal Glass boeken

Prijs
Op aanvraag

Goddess of Cristal Glass boeken?

Goddess of Cristal Glass boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Goddess of Cristal Glass.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Goddess of Cristal Glass.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Goddess of Cristal Glass ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Goddess of Cristal Glass plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Goddess of Cristal Glass

Extra informatie Goddess of Cristal Glass

Goddess of Cristal Glass

De visuele wow-factor op uw event!

Melodieën van helder kristal vullen de ruimte zodra Goddess of Cristal Glass verschijnt.

Als een feeërieke personage afkomstig uit een droom betreedt hij de zaal of het podium. Hij lijkt uit onze verbeelding te komen: een harlekijn in oogverblindend spiegelkostuum bespeelt zijn kostbaar kristal en zorgt voor de zuiverste klanken uit het heden en verleden. Zelfs op maat klinkt het kristal op uw verzoek!

Waanzinnige melodieën betoveren het publiek. Niet alleen op afstand, maar ook 1 op 1 tussen (en met) het aanwezige publiek. De twee WhiteWings ondersteunen de performance en blijken ook nog voorzien van heldere ledverlichting. Laser ondersteunt indien gewenst, evenals een tissu-act, vocalist(e) of andere toevoeging naar wens.

Goddess of Glass heeft en geeft dé visuele WOW-factor aan uw event en is in te zetten als openingsact, als spraakmakende onderbreking van een congres of tijdens productintroducties en andere business-events. Goddess of Cristal Glass: een internationaal gerespecteerd muzikant/kunstenaar, afkomstig uit Duitsland.

Informeer naar de mogelijkheden binnen uw thema of concept!

Tijdsduur: ca 10-25 minuten

Podium: min 4 x 6 mtr. met brede trap

Goddess of Cristal Glass boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Goddess of Cristal Glass, neem dan gerust contact met ons op.

Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Duo Focus en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Goddess of Cristal Glass.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Goddess of Cristal Glass aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag