Dress to Impress boeken

Eigenschappen Dress to Impress boeken

Prijs
Op aanvraag

Dress to Impress boeken?

Dress to Impress boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dress to Impress.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dress to Impress.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dress to Impress ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dress to Impress plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dress to Impress

Extra informatie Dress to Impress

Dress to Impress
Een openingsact boeken? Wat dacht u van deze spectaculaire act voor uw bedrijfsfeest of prive feest? Bij deze nieuwe openingsact betreden enkele prachtige dames in lange galajurken uw feestruimte… zij mengen zich onder de gasten en beginnen tussen uw gasten met een stukje bodypercussion… op het podium staan zeer moderne strak vormgegeven percussie instrumenten.. In de lange gala jurken betreden zij het podium en wisselen in een flits van deze galajurken naar cocktail jurkjes… Maar dat is nog niet alles!! de jurkjes blijken ook nog eens licht te geven!!…. Een indrukwekkend slagwerkspektakel breekt los!!

Dress to Impress boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dress to Impress , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dress to Impress en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dress to Impress.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dress to Impress. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dress to Impress aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag