Band and Breakfast

Eigenschappen Band and Breakfast boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Band and Breakfast boeken?

Band and Breakfast boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Band and Breakfast.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Band and Breakfast.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Band and Breakfast ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Band and Breakfast plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Band and Breakfast

Band & Breakfast mag je gerust lomp, onbehouwen en belachelijk noemen. Je zou ook kunnen zeggen dat ze energiek en aanstekelijk zijn en ook nog eens op je lachspieren werken. Zelf noemen ze zich gewoon een FEESTband met hoedjes op en zwembroeken aan…
Toen 6 vrienden in augustus 2008 een bandje begonnen was het niet de bedoeling dat dit voor een langere tijd zou zijn. Met de lokale omroep werd een TV programma gemaakt over hun avontuur in Engeland en dat zou het zijn, meer niet. Maar de serie werd een succes met als gevolg dat er al snel veel werd opgetreden in Katwijk en de regio.
Stoppen? “Nee joh, daar is het bouwen van FEESTjes veel te leuk voor!” Dus nu grijpt deze band elke kans aan om dit te doen. Of het nou voor 10 of 10.000 mensen is; Band & Breakfast zet een zaal, tent, sportvereniging, festival, hotel, camping, school, bedrijfskantine, verzorgingstehuis en/of plezierjacht volledig op zijn kop met bekende muziek en andere geluiden van de afgelopen 50 jaar. “Of het nou ska, disco, pop of happy hardcore is, we spelen wat we stoer vinden of waar we om kunnen lachen.”
De Zuid-Hollandse PopUnie zei er in een recensie het volgende van: “Band & Breakfast. Ze halen alles uit de kast om er een enorm spektakel van te maken; gekke hoedjes op, zwembroeken aan, maffe dansjes en veel humor tijdens hun nummers. Maar spelen kunnen ze ook!” Wil je weten of dit waar is? Kom dan naar een optreden van deze FEESTband. Hoedje zelf meenemen.

Band and Breakfast boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Band and Breakfast.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Band and Breakfast, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Band and Breakfast en de eventuele overige kosten om een optreden van Band and Breakfast mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Band and Breakfast.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Band and Breakfast. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Band and Breakfast checken, een gratis optie plaatsen op Band and Breakfast en de boeking(en) van Band and Breakfast voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Band and Breakfast aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag