van binsbergen trio boeken

Eigenschappen Van Binsbergen Trio boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 300 p.

Van Binsbergen Trio boeken?

Van Binsbergen Trio boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Van Binsbergen Trio.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Van Binsbergen Trio.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Van Binsbergen Trio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Van Binsbergen Trio plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Van Binsbergen Trio

Vier extreem-langstudeerders uit Groningen, geroyeerd door Vindicat maar nog altijd lid van het Van Binsbergen Dispuut, willen van heel Nederland één grote studentenstad maken. Hoe? Nou simpel: door een minicollege ‘cantus’ te geven.

Smartlappen, traditionals, Nederlandstalige meezingers, maar ook Engelse classics, Duitse schlagers en Franse chansons. Alles live gespeeld en gezongen. Iedereen kan meezingen. Erbij zijn, is meedoen!

Zeer geschikt voor Oktoberfeesten en festivals. Zo was het Van Binsbergen Trio eerder al te gast op Paaspop, Festyland en WiSH.

Leve de Koning! Hoezee! Hoezee! Hoezee!

Van Binsbergen Trio boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Van Binsbergen Trio, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Van Binsbergen Trio.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Van Binsbergen Trio aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag