Niek Boes

Eigenschappen Niek Boes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 500 p.

Niek Boes boeken?

Niek Boes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Niek Boes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Niek Boes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Niek Boes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Niek Boes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Niek Boes

Extra informatie Niek Boes

Biografie Niek Boes
Niek Boes is cabaretier, presentator en een unieke dagvoorzitter. Een voorstelling van Niek Boes is een van de meest verrassende en unieke showspektakels ter wereld. Met talloze optredens in binnen- en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre en is hij de winnaar van de International Artist Award in Duitsland. Zijn gave om door middel van zijn stem de soundtrack en het geluid van een bedrijf, thema of onderwerp te maken, is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk.

Een show vol met cabaret, inhoud, humor, leuke spontane interacties met het publiek en ongelofelijke geluiden imitaties.

Niek Boes boeken op uw Evenement

U wilt een spectaculaire opening, of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres? Wilt u een productpresentatie doen? Een pand (her)openen? Heeft u een spontane presentator nodig, of een unieke dagvoorzitter? Met zijn op maat gemaakte shows, acts en presentaties staat Niek Boes erom bekend een verpletterende indruk achter te laten. Niek Boes is overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere lokatie. Voor kleine en grote groepen.

Internationaal

Niek Boes kan zijn shows tevens in de Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Persoonlijk kontakt op maat gemaakt

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Zijn shows en presentaties zijn uNiek en worden in overleg met u aangepast op uw evenement, doelgroep, thema of bedrijf. Zijn technische team zorgt voor licht en surround geluid. Bekijk zeker even zijn YouTube filmpje.

Niek Boes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Niek Boes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Niek Boes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Niek Boes en de eventuele overige kosten om een optreden van Niek Boes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Niek Boes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Niek Boes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag