Edwin Evers Band

Eigenschappen Edwin Evers Band boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.
Geluid
Exclusief

Edwin Evers Band boeken?

Edwin Evers Band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Evers Band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edwin Evers Band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edwin Evers Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Evers Band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Edwin Evers Band

Extra informatie Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band is ontstaan voor de presentatie van de CD van het programma Evers Staat Op.

Door overweldigend succes en enthousiasme is, dé band die uitsluitend uit topmusici bestaat, met als drummer Edwin Evers, inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

Evers Slaat Door staat garant voor een bruisende show met groovy jaren ’70 en ’80 repertoire.

Dat Evers Slaat Door een groot succes is bewijst wel het feit dat ze inmiddels tweemaal voor een uitverkocht Ahoy hebben gestaan. Natuurlijk is de band ook in combinatie met de drive in show, Evers Slaat Door, te boeken.

Bezetting:

De band bestaat uit de beste muzikanten van Nederland en heeft een zeer volledige bezetting van maar liefst 11 personen inclusief blazers!

Duur optreden:

Evers slaat door brengt een wervelende show van 90 minuten nonstop.

Edwin Evers:

Edwin Evers, geboren 9 mei 1971 in Hardenberg, is sinds april 2000 te horen op Radio 538 met zijn populaire ochtendprogramma Evers Staat Op. Edwins allereerste radioprogramma was te horen bij de Hardenbergse Ziekenomroep. Toen maakte hij op zaterdagavond een jongerenprogramma.

Twee jaar later ‘nog voordat hij de MEAO kon afmaken’ ging Edwin draaien bij de populaire lokale Amsterdamse muziekzender Extra 108.  In 1991 gingen veel DJ’s van Extra 108, waaronder Edwin, naar het commerciële radiostation Power FM. Daar presenteerde Edwin een het middagprogramma tussen drie en zes en elke zaterdagavond samen met Luc van Rooij het programma “Alarmfase 10”. Radio 10 Gold zond destijds uit heltzelfde pand uit en al gauw was Edwin als invaller ook op deze zender te horen.

In de zomer van 1992 neemt Lex Harding hem aan bij Veronica. Op 14 augustus presenteert hij samen met Jeroen van Inkel de eerste ‘Evers Van Inkel’ op Radio 3. Naast invaller voor Gijs Staverman maakt hij voor Veronica ook de programma’s ‘Evers in ’t Wild’ en ‘De Vrijdagavondkeet’.

Edwin wil het liefst een ochtendprogramma maken, maar Jeroen van Inkel was al de succesvolle ochtendjock bij Veronica. Als Jeanne Kooijmans en Peter van Bruggen dan besluiten te stoppen met de `Breakfast Club’, gaat de KRO op zoek naar een nieuwe ploeg om de teleurstellende luistercijfers omhoog te krijgen. Op 1 januari 1998 is overstap van Edwin naar de KRO een feit; Cobus Bosscha en Rick Romijn (ook ex-Veronica) gaan mee. Het duurt niet lang of ‘Evers Staat Op’ is het bestbeluisterde ochtendprogramma van Nederland.

Het succes van Evers Staat Op levert in 1999 Marconi Awards op voor ‘beste radioman van het jaar’ en ‘beste radioprogramma’. In 2000 wordt Edwin opnieuw radioman van het jaar. Of de succesformule ook op Radio 538 zou werken mochten Edwin, Rick en Cobus vanaf 17 april 2000 bewijzen.

Wat blijkt: nog steeds is ‘Evers Staat op’ het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio, nu met Niels van Baarlen als opvolger van de naar 3FM vertrokken Cobus.

De band heeft dit seizoen (2016-2017) met meer dan 90 uitverkochte shows in het theater gestaan en daarnaast gespeeld op vele festivals en bedrijfsfeesten.

Edwin Evers Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edwin Evers Band.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edwin Evers Band, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edwin Evers Band en de eventuele overige kosten om een optreden van Edwin Evers Band mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edwin Evers Band.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edwin Evers Band. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edwin Evers Band checken, een gratis optie plaatsen op Edwin Evers Band en de boeking(en) van Edwin Evers Band voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Edwin Evers Band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag