Playground Zer0 boeken

Eigenschappen Playground Zer0 boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Playground Zer0 boeken?

Playground Zer0 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Playground Zer0.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Playground Zer0.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Playground Zer0 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Playground Zer0 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Playground Zer0

Wanneer drie vrienden in Roemenië tijdens hun speelkwartier een drumcomputer bij het oud ijzer vinden, hebben ze nog geen idee dat het gaat om het begin van Playground Zer0.
De eerste 13 jaar wordt de drumcomputer nog aangezien voor een radio met muziek uit de toekomst, maar schijn bedriegt. Tijdens de historische kattenplaag van ’96, werd
duidelijk dat het apparaat veel meer was dan alleen een radio. De ritmes werden omgetoverd tot nog nooit gehoorde muziek, en zo werden de heren als een donderslag
bij heldere hemel binnen no time, de helden van Targu Jiu. De inmiddels 97.591 inwoners tellende stad aan rivier de Jiu kan trots zijn.
Nu is het zover, Playground Zer0 is een feit, het eerste lied is af. Verwacht een energieke live shows en veel dynamiek tussen dit trio. Het debuut album wordt in de loop van
2014 gereleased. Tot die tijd… “..beware of the bearded cats!
Playground Zer0 boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Playground Zer0, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Playground Zer0.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Playground Zer0 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag