Anouk Smulders

Eigenschappen Anouk Smulders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Anouk Smulders boeken?

Anouk Smulders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anouk Smulders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anouk Smulders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anouk Smulders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anouk Smulders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anouk Smulders

Anouk Smulders is op 29 augustus 1974 geboren in Enschede. Drieënhalf jaar later verhuisden haar ouders met hun twee dochters naar Barneveld, waar Anouk is opgegroeid. Na haar havo-diploma, haalde zij in één jaar haar meao. Op haar achttiende verhuisde Anouk naar Haarlem om daar op kamers te wonen. Tijdens haar studie Internationaal Management aan de heao, is ze heel toevallig als model ontdekt. Ze zat in de trein van Amsterdam naar Haarlem, waar ze de Hogere Economische School volgde. Anouk werd toen aangesproken door een fotograaf uit Amsterdam. Zo werd Anouk fotomodel. Haar eerste opdracht was een cover voor de Franse Elle, een paar dagen daarna vroeg de Duitse Elle haar voor een modereportage. Kort daarop sleepte ze een wereldwijd cosmeticacontract in de wacht voor Christian Dior. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling en woonde ze tien jaar lang in het buitenland. In die periode heeft Anouk naast fotomodellenwerk ook wat commercials gedaan voor onder andere Oil of Olaz, L’Oreal, Wonderbra en ‘behind the scenes’ van Sports Illustrated. Regelmatig liep ze shows voor belangrijke modeontwerpers als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Issey Miyake en Armani. Een paar jaar geleden is Anouk te zien geweest in de NET 5-hitserie ‘Sex and the City’. In haar vrije tijd is Anouk het liefst in beweging; tennis, yoga, fietsen en wandelen zijn haar favoriete bezigheden. Na de afgelopen tien jaar onder andere in Parijs, Miami, Londen en in New York te hebben gewoond, is ze nu terug in Nederland. Anouk is op 30 december 2004 op Curaçao getrouwd met fotograaf Edwin Smulders. In 2005 presenteerde ze voor sbs6 het programma “Shownieuws”. In november 2005 kregen Anouk & Edwin een zoontje: Max. Sinds maart 2006 presenteert ze voor Talpa ‘Entertainment Live’ samen met Evert Santegoeds.

Anouk Smulders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anouk Smulders.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anouk Smulders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anouk Smulders en de eventuele overige kosten om een optreden van Anouk Smulders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anouk Smulders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anouk Smulders. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anouk Smulders checken, een gratis optie plaatsen op Anouk Smulders en de boeking(en) van Anouk Smulders voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anouk Smulders, BOEKINGSBUREAU Anouk Smulders, BOEKINGSBURO Anouk Smulders, ENTERTAINMENTBUREAU Anouk Smulders, ENTERTAINMENTBURO Anouk Smulders, ARTIESTENBUREAU Anouk Smulders, BOEKINGSKANTOOR Anouk Smulders, IMPRESARIAAT Anouk Smulders, MUZIEKBURO Anouk Smulders, MUZIEKBUREAU Anouk Smulders, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anouk Smulders, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anouk Smulders, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anouk Smulders.

 

Offerte Anouk Smulders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag