Jan Versteegh boeken

Eigenschappen Jan Versteegh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Jan Versteegh boeken?

Jan Versteegh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Versteegh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Versteegh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Versteegh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Versteegh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jan Versteegh

Extra informatie Jan Versteegh

Jan Versteegh (Rotterdam, 31 december 1985) is presentator, zanger, trouwambtenaar of dagvoorzitter.

Op 17-jarige leeftijd gaat Jan aan de slag als presentator van het radioprogramma “Campus” bij de populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier is het waar Jan ontdekt waar zijn passie ligt; bij het produceren en presenteren. Tijdens zijn studententijd komt hij na wat omzwervingen terecht op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Tijdens deze periode probeert hij echter zo veel mogelijk ervaring op te doen op het gebied van radio en televisie.

Hij verruilt het gesproken woord voor het bewegende beeld en presenteert het populaire programma ‘Zooi’ op TV Rijnmond/TV West. Door zijn actieve houding op de redactie, leert hij om gaan met alles wat komt kijken bij het maken van een programma. Hierna volgen diverse klussen voor Redbull / De Haaien op grote live-evenementen zoals Dance Valley en de Redbull Knock Out Race. Dit leert hem live televisie te maken onder extreme omstandigheden en te interviewen op Jan’s eigenwijze wijze; adrem en ietwat schurend.

Naast zijn rol als verslaggever stuurt hij als eindverantwoordelijke het camerateam en de editor aan om direct kant en klare beelden af te leveren. Tijdens een interne opleiding tot cameraman heeft hij geleerd om vanaf een ander standpunt naar de productie van een programma te kijken, iets wat hij als een waardevolle toevoeging ziet binnen zijn loopbaan als TV-maker.

Van september 2012 tot februari 2014 werkt Jan bij PowNed en is hij één van de gezichten van ‘Pownews’. Daarna maakte hij de stap naar BNN waar hij reportages maakt voor ‘Spuiten en Slikken’. Ook gaat hij de grens over voor ‘Spuiten en Slikken Op Reis’. Dichter bij huis maakt hij items voor het reis-in-eigen-land programma ‘101 Op Reis’.

In 2013 neemt Jan deel aan het populaire programma ‘Expeditie Robinson’ op RTL5 en in 2014 is hij te zien als finalist in ‘De Slimste Mens’. Ook is Jan in 2014 één van de acht genomineerden voor de Televizier Aanstormend Talent Award als onderdeel van het Gouden Televizier-Ring Gala.

In 2015 blijft Jan de wereld rond reizen voor BNN, zowel voor ‘3 op reis’ als ‘3 op reis Backpack’. In het programma ‘The Freestyle Games’ gaat Jan samen met BNN collega Geraldine Kemper op zoek naar beste freestyle sporter van Nederland. Daarnaast wordt Jan in zijn eigen programma ‘Jan is de Beste’ elke week uitgedaagd door een bekende Nederlander. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award wat onderdeel is van het Gouden Televizier-Ring Gala.

Begin 2016 deed Jan mee aan het zangprogramma It Takes 2 op RTL 4. Hij gooide hoge ogen met zijn zangkunsten en won dit programma. Hij bracht zijn eigen cd uit, genaamd It Takes Swing en is te boeken voor optredens.

Sinds augustus 2016 is er een nieuwe seizoen van Proefkonijnen te zien op BNN. Jan en Geraldine Kemper hebben het stokje overgenomen van Dennis Storm en Valerio Zeno. Jan is ook samen met Geraldine te zien in ‘Jan versus Geraldine’ en bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’. In de ‘Quickest Quiz’ neemt Jan de rol op zich van superscherpe quizmaster.

Jan Versteegh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Versteegh.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Versteegh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Versteegh en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Versteegh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Versteegh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Versteegh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Versteegh checken, een gratis optie plaatsen op Jan Versteegh en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jan Versteegh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag