Eigenschappen Felix Rottenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Felix Rottenberg boeken?

Felix Rottenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Felix Rottenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Felix Rottenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Felix Rottenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Felix Rottenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Felix Rottenberg

Ik wil graag lernen van de dingen die ik doe

Felix Rottenberg werd geboren in 1957 in Amsterdam. Tijdens het kabinet- Den Uyl was hij landelijk voorzitter van de Jonge Socialisten. Rottenberg is oprichter van De Balie, die voortkwam uit De Populier. Tussen 1982 en 1992 maakte hij, als directeur, van De Balie een centrum voor cultuur en politiek dat een non-conformistische debattraditie in Nederland introduceerde. De Balie speelde een opvallende rol in het debat tussen politiek en samenleving.

Na de roerige zomer van 1991 werd de criticus Rottenberg kandidaat gesteld en in februari 1992 gekozen als voorzitter van de partij. Samen met vice-voorzitter Ruud Vreeman begon hij de vernieuwing van de PvdA. In 1997 was Rottenberg genoopt terug te treden omdat de chronische ziekte sarcoidose hem geveld had.

Na enige tijd hervatte hij zijn werkzaamheden als bestuurder, raadgever, moderator en programmamaker. Bekend werd ondermeer de driedelige serie die hij voor de NPS maakte over de Akbarstraat in Bos en Lommer in Amsterdam West en Slot Rottenberg. Rottenberg werkt voor Tegenlicht van de VPRO en is sinds 1997 politiek columnist voor het Parool.

Rottenberg was jarenlang voorzitter van het Internationaal Filmfestival Rotterdam; voorzitter van het bestuur van de Gerrit Rietveld Academie en het Nederlands Film Fons. Momenteel is hij voorzitter van het bestuur van het expertisecentrum Architectuur Lokaal en voorzitter van het bestuur van Ninti, Instituut voor NewTowns.

Felix Rottenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Felix Rottenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Felix Rottenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Felix Rottenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Felix Rottenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Felix Rottenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Felix Rottenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Felix Rottenberg checken, een gratis optie plaatsen op Felix Rottenberg en de boeking(en) van Felix Rottenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Felix Rottenberg, BOEKINGSBUREAU Felix Rottenberg, BOEKINGSBURO Felix Rottenberg, ENTERTAINMENTBUREAU Felix Rottenberg, ENTERTAINMENTBURO Felix Rottenberg, ARTIESTENBUREAU Felix Rottenberg, BOEKINGSKANTOOR Felix Rottenberg, IMPRESARIAAT Felix Rottenberg, MUZIEKBURO Felix Rottenberg, MUZIEKBUREAU Felix Rottenberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Felix Rottenberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Felix Rottenberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Felix Rottenberg.

Offerte Felix Rottenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag