Kees Tol

Eigenschappen Kees Tol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Kees Tol boeken?

Kees Tol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kees Tol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kees Tol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kees Tol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kees Tol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kees Tol

Kees Tol  is een acteur en tv-presentator.Hij werd geboren in het pittoreske wereldberoemde Palingdorp Volendam. Als zoon van de bekende muziekproducer Thomas Tol kwam Kees al snel in aanraking met Showbizz. Hij wist echter al snel dat zingen niet voor hem was weggelegd, maar dat hij zou gaan acteren. Met jeugdtoneel en een vaste plek bij de plaatselijke amateur toneelvereniging ontplooide hij zich als acteur. Toen hij 16 jaar oud was, stortte hij zich serieus op een carrière als grafisch vormgever. Maar na deze opleiding voltooid te hebben, kwam hij toch weer uit bij acteerwerk.
Hij  figureerde onder andere in verschillende commercials. Was te zien met een gastrol in diverse tv produkties zoals Onderweg naar morgen en Rozengeur en Wodka Lime. Na een aantal workshops en een zomercursus Le Pavelgnon acteren bij Josja Hamann figureerde hij in Zwartboek  en speelde een hoofdrol in de film Sinterklaas verdwaald in het grote bos.  Vervolgens werd Kees één van de vaste gezichten van het TROS programma De zomer voorbij en de Palingsoap. Eind 2008 wordt de bijdrage van Kees aan deze programma’s opgemerkt door de TROS en krijgt hij een contract bij Sterren.nl. Tol presenteert voor deze omroep o.a.  Sterren.nl Academy. Tevens is Kees de vaste vervanger van Fred Siebeling waarmee zijn tv werkzaamheden zijn uitgebreid met radio. Sinds kort heeft Kees ook een eigen radioprogramma; De Draaitol wat te horen is via Sterren.nl radioEn niet alleen voor de schermen maar ook achter de schermen is Kees actief. In 2006 start hij een loopbaan als producer bij de productiemaatschappij FTV Productions.

 

Interactieve quiz: Het succes van Volendam

Het is misschien wel de meest gestelde vraag aan elke Volendammer. Hoe kan het dat iedereen daar zo succesvol is? Of, wat is het geheim van de Volendammer? Het lijkt er op dat de inwoners van het kleine vissersdorpje Volendam er beter in slagen succesvol te worden dan andere dorpjes in Nederland. Grote artiesten als Nick & Simon, Jan Smit, George Baker en de 3Js Ik zou niet eJs noemen, te klein, wel BZN en ook nog een vrouw Monique Smit maar ook succesvolle bedrijven als Bart Smit en Volendam Music BV Volendammusic zegt niemand wat… dan beter het bekendste dorp van NL waar miljoenen toeristen jaarlijks naar toe gaan hebben hun roots in Volendam liggen. Is er daadwerkelijk iets aan Volendam wat succes brengt? Zit het in de cultuur? Of hebben ze gewoon heel veel geluk?

In de 30 minuten durende interactieve quiz neemt Volendammer bij uitsteek Kees Tol u mee langs alle successen van Volendam en belicht op zijn unieke wijze hoe de Volendammers zo succesvol worden en blijven. De quiz is gevuld met bijzondere weetjes, tips voor realiseren van dromen en is bovenal onder leiding van Kees een hilarische afsluiting van uw congres.

Kees Tol inhuren als dagvoorzitter of spreker

Al snel belandt hij zelf voor de camera en gaat hij aan de slag als presentator op radio en televisie. Samen met Fred Siebelink presenteert hij de Sterren.nl TOP 2007, 2008 en 2009 en vanaf 2011 presenteert hij het gelijknamige televisieprogramma op de TROS. Later volgen andere programma’s zoals de Sterren.nl Top 20 en Toffe Gasten.

Zijn grote doorbraak komt als hij in De zomer voorbij aan de zijde van zijn Volendamse vrienden Jan Smit en Nick en Simon vakantie viert en ondertussen tal van bekende Nederlanders ontvangt. Ook schittert hij als gelegenheidsmanager van Nick en Simon in Nick en Simon, The American Dream. Van dit programma volgt ook nog een versie in Zuid-Afrika en in Jamaica. Dankzij zijn televisie-ervaring en spraakmakende persoonlijkheid willen steeds meer bedrijven hem inhuren als spreker, dagvoorzitter en presentator.

Kees Tol boeken als presentator of spreker voor lezing

Ook als acteur timmert Kees Tol in de tussentijd aan de weg. Zo vervult hij gastrollen in de film Zwartboek en series als Onderweg naar Morgen en Rozengeur & Wodka Lime. Tevens speelt hij de hoofdrol in de film Sinterklaas verdwaalt in het grote bos en schittert hij in de serie Verliefd op Ibiza.

Zijn roem wordt nog groter als hij in 2013 meedoet aan het veelbekeken programma Wie is de Mol?, waarin hij uiteindelijk de mol blijkt te zijn. Dat jaar wint hij de Talent Award tijdens het Televizier-Gala en wordt hij ook een van de presentatoren van het programma Show Vandaag op SBS 6. Organisaties die hem boeken als presentator, spreker of dagvoorzitter zijn dan ook verzekerd van een enthousiast en deskundig vakman.

Kees Tol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kees Tol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Kees Tol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kees Tol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kees Tol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kees Tol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag