Eigenschappen Joris Lutz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Joris Lutz boeken?

Joris Lutz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joris Lutz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joris Lutz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joris Lutz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joris Lutz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Joris Lutz

Presentator, zanger, acteur en schrijver

Joris Lutz speelt op dit moment in de vaderlandse theaters zijn muzikale show ‘Het is je Bloed’. Een show van en door Joris Lutz, samen met collega Martin Bakker van het Groot Niet Te Vermijden (duo: BakkerLutz). De show gaat over hun de eigen vaders en zonen en is zowel grappig, open als ontroerend. Er volgt zeker een reprise in seizoen 2014-2015. Hij is bekend van talloze theater- en tv-programma’s, waarvan ‘Ha die Pa’ de bekendste is en de tournee met de Haagse popiconen Gruppo Sportivo de meest swingende.

 

Joris Lutz werkt momenteel aan een animatieserie over zijn kinderboekenserie ‘Ik ben Fred’. Over het hondje Fred. Hij heeft een rijke staat van dienst met betrekking tot het inspreken van tekenfilms en spots, waaronder Beemovie en Sjakie en de chocoladefabriek, Eneco, ANWB en Cannock Chase.

 

Als maker van sketches, liedjes of programma’s op maat heeft Joris veel ervaring, o.a. voor bedrijven als Vitol, Maritiemmuseum Rotterdam, Hospitality Interim Reinier de Graafziekenhuis,Woonstad Rotterdam, Jenevergenootschap, CentreParcs, TV Rijnmond, Plaswijkpark, Sophia kinderziekenhuis, Sinfonia Rotterdam.

 

Als presentator werkte Joris Lutz de afgelopen jaren voor o.a.: Rotterdams Philharmonisch Orkest, OBR, KoersBouw, Vestia, Optima Farma, Maasstad ziekenhuis, Efteling, Cameretten, Mammoet, Waterschap Hollandse Delta, Gemeente Rotterdam, Luxor events, Havenbedrijf, Ministerie van Verkeer.

Joris Lutz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joris Lutz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joris Lutz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Joris Lutz en de eventuele overige kosten om een optreden van Joris Lutz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joris Lutz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Joris Lutz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joris Lutz checken, een gratis optie plaatsen op Joris Lutz en de boeking(en) van Joris Lutz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Joris Lutz, BOEKINGSBUREAU Joris Lutz, BOEKINGSBURO Joris Lutz, ENTERTAINMENTBUREAU Joris Lutz, ENTERTAINMENTBURO Joris Lutz, ARTIESTENBUREAU Joris Lutz, BOEKINGSKANTOOR Joris Lutz, IMPRESARIAAT Joris Lutz, MUZIEKBURO Joris Lutz, MUZIEKBUREAU Joris Lutz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Joris Lutz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Joris Lutz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Joris Lutz.

 

Offerte Joris Lutz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag