Eigenschappen John de Wolf boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

John de Wolf boeken?

John de Wolf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van John de Wolf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van John de Wolf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van John de Wolf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John de Wolf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie John de Wolf

Profvoetballer, trainer, ambassadeur en presentator

John de wolf, die in zijn jeugdjaren speelde bij de voetbalclub de Schiedamse Boys, begon zijn eigenlijke profcarrière in de jaren tachtig bij het Rotterdamse Sparta (1983-1985). Daarna stapte de verdediger over naar FC Groningen (1985-1989). Maar na een aantal jaren in Groningen keerde De Wolf terug naar Rotterdam en ging spelen hij bij Feyenoord (1989-1995), waar hij uitgroeide tot een waar cultfiguur. Met Feyenoord won hij drie KNVB-bekers en een landskampioenschap. Daarna besloot hij zijn geluk in het buitenland te beproeven, bij Wolverhampton (1995-1996), waar hij vanwege een zware blessure echter nauwelijks aan spelen toekwam. John de Wolf heeft vervolgens nog gespeeld bij VVV-Venlo (1996-1997), Hapoel Ashkelon (1997-1998), Helmond Sport (1998-2000) en Zwart Wit’28 (1999-2000).

Bij Zwart Wit’28 begon De Wolf zijn carrière als trainer (1999-2000). Na vervolgens trainer te zijn geweest bij Halsteren (2000-2001) en trainer/speler van SVVSMC uit Schiedam werd hij trainer bij de Zondag Hoofdklasser Haaglandia/Winston uit Rijswijk. Na 2 jaar Haaglandia werd de Wolf trainer van Hoofdklasser Turkiyemspor. De Wolf heeft eveneens voor het Nederlands voetbalelftal gespeeld waar hij zijn debuut maakte in 1987 en vervolgens nog voor speelde van 1994 tot en met 1995.

Naast zijn functie als trainer is De Wolf momenteel presentator bij de televisie-zender RNN7 voor. Hij presenteerde hier het sportprogramma “Correct Sport Studio” en hij presenteerde het programma “Koken met John”. Momenteel is hij te zien in het programma “Wonen met John”. Ook was hij ambassadeur van het Nederlands Team Deaflympics 2005. In het voorjaar van 2006 deed hij mee aan het succesvolle amusementsprogramma Dancing with the Stars. Hier werd hij drie uitzendingen voor het einde uiteindelijk door de publieksjury (middels sms-stemmen) uitgeschakeld, na al diverse keren door de professionele jury met het laagste aantal punten te zijn beloond.

Met Rebecca Loos ging hij daarna voor SBS 6 op zoek naar het oranjegevoel in Nederland en Duitsland tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2006. Op 12 mei 2007 trad John op in het SBS 6 programma Fighting with the stars en vocht daar een thaiboks partij tegen Tscheu La Ling die hij verloor met een Knock-out in de eerste ronde. De Wolf is dit jaar ambassadeur van “the Dutch Homeless Cup”, een landelijke voetbalcompetitie, gesponsord o.a. door de KNVB en Nike, voor dak- en thuislozen. Deze competitie moet dak- en thuislozen een flinke steun in de rug geven bij hun terugkeer in de maatschappij.

John de Wolf is een spreker die  de voorkeur geeft om zijn verhalen over thema’s als motivatie, teambuilding, leiderschap, doorzettingsvermogen en omgaan met tegenslagen over het voetlicht te brengen. Meestal wordt hij geïnterviewd door de dagvoorzitter maar soms ook door de directeur/eigenaar van de organisatie zelf. De keus is aan u!

John de Wolf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van John de Wolf.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van John de Wolf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van John de Wolf en de eventuele overige kosten om een optreden van John de Wolf mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van John de Wolf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor John de Wolf. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van John de Wolf checken, een gratis optie plaatsen op John de Wolf en de boeking(en) van John de Wolf voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT John de Wolf, BOEKINGSBUREAU John de Wolf, BOEKINGSBURO John de Wolf, ENTERTAINMENTBUREAU John de Wolf, ENTERTAINMENTBURO John de Wolf, ARTIESTENBUREAU John de Wolf, BOEKINGSKANTOOR John de Wolf, IMPRESARIAAT John de Wolf, MUZIEKBURO John de Wolf, MUZIEKBUREAU John de Wolf, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU John de Wolf, ARTIESTENBOEKINGSBURO John de Wolf, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR John de Wolf.

Offerte John de Wolf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag