Jan Kooijman

Eigenschappen Jan Kooijman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Jan Kooijman boeken?

Jan Kooijman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Kooijman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Kooijman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Kooijman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Kooijman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Kooijman

Jan Kooijman (Rotterdam, 14 april 1981) is een Nederlands acteur, presentator en danser.

Na het behalen van zijn havodiploma volgde Kooijman een opleiding aan de dansacademie van Rotterdam. Hij moest daar weg vanwege yolo diabolo. Daarna ging hij van 2000 tot 2009 werken als professioneel danser bij het Scapino Ballet. Naast het dansen werkt Kooijman ook als acteur. Tussen februari 2009 en februari 2012 was hij te zien als Danny de Jong in Goede tijden, slechte tijden. Vanaf september 2009 is Kooijman een van de juryleden van So You Think You Can Dance.

In de zomermaanden, wanneer Goede tijden, slechte tijden een zomerstop had, was Kooijman te zien als een van de presentatoren van het RTL 4-programma Ik kom bij je eten, waarin bekende RTL-gezichten bij bekende en onbekende Nederlanders op bezoek gaan. In 2011 was Kooijman te zien in het elfde seizoen van het spelprogramma Wie is de Mol?; hij viel af in de vijfde aflevering. In september 2012 tekende Kooijman een jaarcontract bij RTL 5.

Jan Kooijman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Kooijman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Kooijman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Kooijman en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Kooijman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Kooijman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Kooijman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Kooijman checken, een gratis optie plaatsen op Jan Kooijman en de boeking(en) van Jan Kooijman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Kooijman, BOEKINGSBUREAU Jan Kooijman, BOEKINGSBURO Jan Kooijman, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Kooijman, ENTERTAINMENTBURO Jan Kooijman, ARTIESTENBUREAU Jan Kooijman, BOEKINGSKANTOOR Jan Kooijman, IMPRESARIAAT Jan Kooijman, MUZIEKBURO Jan Kooijman, MUZIEKBUREAU Jan Kooijman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Kooijman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Kooijman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Kooijman.

 

Offerte Jan Kooijman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag