Placeholder

Eigenschappen Mimoun Oaissa boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Mimoun Oaissa boeken?

Mimoun Oaissa boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mimoun Oaissa.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mimoun Oaissa.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mimoun Oaissa ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mimoun Oaissa plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mimoun Oaissa

Acteur, filmmaker en presentator

 

Mimoun Oaissa is acteur, filmmaker en televisiepersoonlijkheid en oogste veel bewondering voor de manier waarop hij zijn eigen carrière creëerde. Hij staat bekend om zijn eigenzinnige en vaak humorvolle blik op het leven. Zijn fascinatie voor film, groei en de maatschappij lopen als een rode draad door zijn leven.

Vriend en vijand verklaarden Mimoun voor gek toen hij probeerde een speelfilm met daarin een hoofdrol voor zichzelf te creëren. Maar samen met een bevriende filmmaker lukt het hem om met Shouf Shouf Habibi! een film neer te zetten die zowel commercieel als artistiek een groot succes werd. Deze tragikomedie over het opgroeien tussen twee culturen in de grote stad sloeg ook in het buitenland aan en werd op talloze festivals vertoond en aan vele landen verkocht.

Voor het grote publiek leek het alsof het succes uit het niets kwam, maar ingewijden in de theater- en filmwereld wisten al dat Mimoun over liep van ambitie en niet gauw opgaf. Zo had hij zijn grote voorbeeld, topacteur Pierre Bokma, zo lang en vaak gevraagd om hem les te geven dat Bokma uiteindelijk toegaf. Hetgeen er zelfs in resulteerde dat Mimoun na zijn opleiding aan de toneelschool aan de slag kon bij Toneelgroep Amsterdam. Naast zijn idool.

Na het succes van Shouf Shouf Habibi! volgde de hitfilm: Het Schnitzelparadijs waarin Mimoun ook een dragende rol speelde en zijn eigen dialogen schreef. Ook speelde hij, naast Oscarwinnares Marisa Tomei, de hoofdrol in Amsterdam, en in een korte film van de gelouterde schrijver Hanif Kureishi voor het Britse Channel 4.

Mimoun wilde zich echter niet beperken tot acteren en zocht een manier om ook iets met zijn andere interesses te doen. Hij begon met het verzorgen van empowerment-trainingen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Maar zijn passies voor acteren, diversiteit en groei kwamen perfect bij elkaar toen hij -samen met zijn vroegere toneelschoolmentor- De Acteerschool Rotterdam oprichtte. Op deze HBO-opleiding worden acteurs met een grootstedelijke achtergrond opgeleid en wordt constant gewerkt aan het efficiënter en effectiever maken van de leerprocessen.

Recentelijk speelde hij een rol in het Engelstalige The Devils Double en presenteerde hij een door de NPS live uitgezonden muziekavond vanuit Het Concertgebouw in Amsterdam.

Mimoun ontving verschillende nominaties en awards voor zijn acteerwerkzaamheden. Hieronder een selectie van de belangrijkste nominaties en awards

Gouden Kalf-nominatie beste mannelijke hoofdrol voor Shouf Shouf Habibi!

Gouden Kalf voor de film Shouf Shouf Habibi!

Gouden Kalf beste mannelijk bijrol voor Het Schnitzelparadijs

Shooting Star Nederland

Mimoun Oaissa boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mimoun Oaissa.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mimoun Oaissa, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mimoun Oaissa en de eventuele overige kosten om een optreden van Mimoun Oaissa mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mimoun Oaissa.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mimoun Oaissa. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mimoun Oaissa checken, een gratis optie plaatsen op Mimoun Oaissa en de boeking(en) van Mimoun Oaissa voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mimoun Oaissa, BOEKINGSBUREAU Mimoun Oaissa, BOEKINGSBURO Mimoun Oaissa, ENTERTAINMENTBUREAU Mimoun Oaissa, ENTERTAINMENTBURO Mimoun Oaissa, ARTIESTENBUREAU Mimoun Oaissa, BOEKINGSKANTOOR Mimoun Oaissa, IMPRESARIAAT Mimoun Oaissa, MUZIEKBURO Mimoun Oaissa, MUZIEKBUREAU Mimoun Oaissa, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mimoun Oaissa, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mimoun Oaissa, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mimoun Oaissa.

 

Offerte Mimoun Oaissa aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag