Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Edo van Santen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edo van Santen boeken?

Edo van Santen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edo van Santen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edo van Santen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edo van Santen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edo van Santen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edo van Santen

Presentatietrainer gespecialiseerd in Elevator Pitch-, camera -, podium- en media-training

Edo van Santen is web-tv producent, video-interviewer, elevator pitch coach, spreker en presentator, innovatief ondernemer. Sinds 2005 begeleidt Edo jonge, ambitieuze en innovatieve ondernemers in hun presentatie en communicatie, zowel voor publiek als voor camera. Daarnaast is Edo betrokken bij de opzet van meerdere bedrijven.

Edo’s ervaring omvat ruim 30 jaar in de hectische internationale zakenwereld van het bankwezen en de ICT industrie. Hij heeft in Amsterdam, New York en Silicon Valley gewerkt voor Fortune-500 bedrijven als ABN Amro, Chase Manhattan en KPMG, en bediende wereldwijde klanten. Hij heeft in 12 jaar met succes het ICT-bedrijf Qubus ontwikkeld en opgebouwd, dat door KPMG werd overgenomen.

Sinds 2005 werkt Edo als zelfstandig ondernemer. Als business coach en gespecialiseerd in Elevator Pitches, begeleide Edo vele ondernemers in hun zoektocht naar durfkapitaal. In 2006 startte Edo de “YouTube voor Ondernemers”, TV 4 Business. TV4B opende in april 2007 en werd na 5 maanden verkocht. Met de opbouw van TV4B kwam Edo in aanraking met het videovak.

Als presentatietrainer leert Edo u de winnende presentatietechnieken, met optimaal gebruik van non-verbaal gedrag en lichaamstaal. U leert uw energie en passie over te brengen. U leert te genieten van uw presentatie, zodat u deze voortaan moeiteloos en met plezier kan brengen. Hij kan u trainen om zonder angst of chroom en effectief voor de camera te staan, zowel voor internetvideo als voor televisie.

Als het over Elevator Pitches gaat is Edo een echte topper. Hij weet u als geen ander te leren uw propositie in één minuut pakkend te presenteren. Edo van Santen heeft kandidaten voor vele grote prijzen en competities getraind, zoals de Broos van Erp Prijs, LiveWire, New Venture, ABN Amro Summerschool, Kamer van Koophandel, Syntens, AT5 Televisie, Bij ons in de BV, en als gastdocent voor vele universiteiten en hogescholen.

Door zijn video en interview werk is Edo intussen een ervaren interviewer met een geheel eigen stijl. Edo was een van de eersten die op beurzen en evenementen met een camera en microfoon rondliep. Een fenomeen dat intussen veel navolging heeft gekregen. Edo’s werk is tegenwoordig te zien op het nieuwe inspiratie web-tv format TalkDo.TV. Edo heeft zich gespecialiseerd in diepte-interviews met ondernemers en uiteraard Elevator Pitch video’s.

Edo spreekt graag en geeft veel workshops en trainingen, vooral over communicatie en presentatie. Tevens leert hij u effectief en met passie en plezier te spreken voor publiek en camera. Zowel voor kleine als grote zalen weet Edo een informele, interactieve en pragmatische sfeer te creëren. Met humor en scherpte weet hij uw publiek te boeien.

Edo van Santen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edo van Santen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edo van Santen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edo van Santen en de eventuele overige kosten om een optreden van Edo van Santen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edo van Santen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edo van Santen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edo van Santen checken, een gratis optie plaatsen op Edo van Santen en de boeking(en) van Edo van Santen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edo van Santen, BOEKINGSBUREAU Edo van Santen, BOEKINGSBURO Edo van Santen, ENTERTAINMENTBUREAU Edo van Santen, ENTERTAINMENTBURO Edo van Santen, ARTIESTENBUREAU Edo van Santen, BOEKINGSKANTOOR Edo van Santen, IMPRESARIAAT Edo van Santen, MUZIEKBURO Edo van Santen, MUZIEKBUREAU Edo van Santen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edo van Santen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edo van Santen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edo van Santen.

 

Offerte Edo van Santen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag