Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Aram Goudsmit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Aram Goudsmit boeken?

drs. Aram Goudsmit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Aram Goudsmit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Aram Goudsmit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Aram Goudsmit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Aram Goudsmit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Aram Goudsmit

Crowdfunding | sociale netwerken | social media | PR & marketing
Aram Goudsmit is Head of Campaigns bij DouwKoren werelds allereerste crowdfunding adviesbureau. Aram weet het spanningsveld tussen sociaal en ondernemend perfect te combineren. Hij leeft op PR, marketing en sociale netwerken. Vanuit DouwKoren heeft Aram tientallen projecteigenaren op weg geholpen met crowdfunding. Hij geeft regelmatig lezingen aan diverse groepen en ook coaching ateliers voor start-ups en mkb-ers.Wat zijn de ontwikkelingen van crowdfunding in Nederland? Welke vormen van crowdfunding zijn er en wat zijn nu precies de do’s don’ts? En, niet geheel onbelangrijk, hoe kunnen wij binnen eigen sector gebruik maken van deze ontwikkeling in financiering? Aram Goudsmit deelt zijn de insouts en ervaring met crowdfunding. Wat zijn de (on) mogelijkheden en welke projecten blijken meer geschikt voor deze vorm van financiering? Aan de hand van onder meer geslaagde en minder geslaagde voorbeelden (met betrekking tot uw eigen sector! ) legt hij een stevige basis. Tijdens het interactieve gedeelte wordt intensief gekeken naar hetgeen nodig is voor een crowdfunding campagne. Aram Goudsmit reikt tools en tips aan waardoor deelnemers huiswaarts keren met een stevige basis voor crowdfunding, maar ook op de hoogte zijn van hetgeen wat er komt kijken bij het uitvoeren van een strategische crowdfunding campagne. Waar moet ik op letten? Hoe neem ik crowdfunding mee in mijn projectplannen? Aram Goudsmit helpt deelnemers aan de hand van het Crowdfunding Canvas doelgericht aan de slag. DouwKoren is ’s werelds allereerste crowdfunding adviesbureau. Zonder dat ze het zich bijna 5 jaar geleden goed realiseerden, hebben ze zich daarmee in de kern van de nieuwe economie gestort. Wat hen betreft een échte economie en een eerlijke economie. Sinds 2010 knokken ze dag in dag uit met hun team om crowdfunding de toekomst te geven die het verdient. Vanuit de studio’s in Amsterdam en Brussel maken ze crowdfunding campagnes voor en met creators. Maar ze worstelen ook met banken en andere financiers om crowdfunding in te bedden in bestaande financiële infrastructuren. Ze doen onderzoek naar de dynamiek van crowdfunding en gebruiken deze kennis in het maken van succesvolle campagnes. Ze werken met platforms, lokale en landelijke overheden aan het veilig maken en houden van crowdfunding en het stimuleren van de opkomst van crowdfunding. Daarnaast hebben ze inmiddels meer dan 20.000 mensen getraind met onze crowdfunding workshops en opleidingen, want crowdfunding is gewoon een vak dat je kunt leren. Sinds 2013 organiseert DouwKoren de jaarlijkse Crowdfunding Day, het grootste crowdfunding congres van Europa.

drs. Aram Goudsmit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Aram Goudsmit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Aram Goudsmit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Aram Goudsmit en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Aram Goudsmit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Aram Goudsmit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Aram Goudsmit. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Aram Goudsmit checken, een gratis optie plaatsen op drs. Aram Goudsmit en de boeking(en) van drs. Aram Goudsmit voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Aram Goudsmit, BOEKINGSBUREAU drs. Aram Goudsmit, BOEKINGSBURO drs. Aram Goudsmit, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Aram Goudsmit, ENTERTAINMENTBURO drs. Aram Goudsmit, ARTIESTENBUREAU drs. Aram Goudsmit, BOEKINGSKANTOOR drs. Aram Goudsmit, IMPRESARIAAT drs. Aram Goudsmit, MUZIEKBURO drs. Aram Goudsmit, MUZIEKBUREAU drs. Aram Goudsmit, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Aram Goudsmit, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Aram Goudsmit, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Aram Goudsmit.

 

Offerte drs. Aram Goudsmit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag