Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Katja Gruijters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Katja Gruijters boeken?

Katja Gruijters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Katja Gruijters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Katja Gruijters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Katja Gruijters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Katja Gruijters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Katja Gruijters

De kunst van het eten

Eten is de materie waarmee Katja beeldend communiceert. Als ontwerper laat zij mensen stilstaan bij allerlei aspecten van voedsel: herkomst, smaak, gewoonten. Daarmee probeert zij een positieve bijdrage te leveren aan onze eetcultuur. Tegelijkertijd streeft zij naar een groter bewustzijn van sociaal-maatschappelijke thema’s zoals biodiversiteit en duurzaamheid.

Werkwijze

Katja’s werkwijze laat zich het beste omschrijven als organisch en intuïtief. Ideeën onderzoekt zij middels experimenten die zij zoveel mogelijk toetst aan de praktijk. Zij verkent de grenzen tussen eten, wetenschap, technologie, cultuur, natuur en design. Voor de uitvoering van haar ideeën werkt zij samen met specialisten uit de meest uiteenlopende disciplines: van chef-koks en wetenschappers tot filmmakers en mensen uit het bedrijfsleven.

Katja Gruijters

In 1998 afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Al tijdens haar studie legt Katja zich toe op het vormgeven van eten en drinken. Na een loopbaan in de levensmiddelenindustrie, bij verschillende bedrijven, richtte ze in 2001 Studio Katja Gruijters op. Daar houdt ze zich bezig met het bedenken en uitvoeren van concepten voor opdrachtgevers.

Daarnaast ontwikkelt ze autonoom producten en concepten. Vanwege haar werkzaam-heden als Nederlands eerste fooddesigner, werd ze door Foodmagazine gevraagd als columniste.

Katja is betrokken geweest bij het oprichten van de nieuwe studierichting fooddesign aan de Hoge Agrarische School (HAS) in ’s-Hertogenbosch. Als docent fooddesign was ze vijf jaar actief bij de HAS betrokken.

De afgelopen jaren exposeert ze haar werk regelmatig in het binnen- en buitenland. O.a in het Stedelijk museum, het Boymans van Beuningen, Nemo, en Museum of arts and design in New York (MAD). Daarnaast verzorgt Katja lezingen, workshops en gastdocentschappen, in binnen- als buitenland.

 

Katja Gruijters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Katja Gruijters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Katja Gruijters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Katja Gruijters en de eventuele overige kosten om een optreden van Katja Gruijters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Katja Gruijters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Katja Gruijters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Katja Gruijters checken, een gratis optie plaatsen op Katja Gruijters en de boeking(en) van Katja Gruijters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Katja Gruijters, BOEKINGSBUREAU Katja Gruijters, BOEKINGSBURO Katja Gruijters, ENTERTAINMENTBUREAU Katja Gruijters, ENTERTAINMENTBURO Katja Gruijters, ARTIESTENBUREAU Katja Gruijters, BOEKINGSKANTOOR Katja Gruijters, IMPRESARIAAT Katja Gruijters, MUZIEKBURO Katja Gruijters, MUZIEKBUREAU Katja Gruijters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Katja Gruijters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Katja Gruijters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Katja Gruijters.

 

Offerte Katja Gruijters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag