Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Anouk van Eekelen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Anouk van Eekelen boeken?

drs. Anouk van Eekelen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Anouk van Eekelen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Anouk van Eekelen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Anouk van Eekelen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Anouk van Eekelen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Anouk van Eekelen

Etiquette als marketinginstrument

Drs. Anouk van Eekelen is trainer, adviseur en veelgevraagd deskundige in de media op het gebied van etiquette, persoonlijke presentatie en zakelijke omgangsvormen. Zij was directeur in het RTL-programma ‘Dames en heren in de Dop’. Anouk kan grote en kleine groepen op inspirerende wijze bewust maken van het belang van de juiste uitstraling en omgangsvormen. Zo kunnen organisaties het beste uit hun medewerkers halen, beter presteren en meer verkopen.

Anouk van Eekelen studeerde bestuurskunde in Leiden. Na enige tijd in de Tweede Kamer gewerkt te hebben, begon zij haar eigen bedrijf, gespecialiseerd in etiquette, uitstraling en stijl. Deels uit ergernis over de ruwe omgangsvormen van tegenwoordig, deels met de missie mensen bewust te maken van het belang van klantvriendelijkheid en gastvrijheid.

Anouk vindt het leuk én belangrijk om mensen op een boeiende en enthousiaste manier iets bij te brengen. Vooral als het gaat over haar doelstelling; verbeteren van omgangsvormen en uitstraling van bedrijven en personen. De klassieke etiquette heeft ze afgestoft en geplaatst in een modern kader. Zij gelooft dat mensen en bedrijven beter kunnen presteren door verbetering van persoonlijke presentatie en omgangsvormen.

Anouk pleit bijvoorbeeld voor een grondige herziening van het management van verwachtingen. Welke verwachting roep je op, is dat ook wat je wilt oproepen? Verwachtingen kun je immers sturen. En wanneer je weet wat men van je verwacht, weet je dan ook wat je van klanten kunt verwachten en hoe je kunt inspelen op wederzijdse verwachtingen.

Anouk pleit ook voor het inzetten van etiquette als marketinginstrument. Door de basisregels van etiquette toe te passen kunnen organisaties hun uitstraling verbeteren en de klantvriendelijkheid en gastvrijheid verbeteren. Op een enthousiaste wijze draagt zij dit uit in haar lezingen die zij geeft in het bedrijfsleven, voor de overheid en de politiek. Met een goed verhaal vol aansprekende voorbeelden en praktisch toepasbare tips maakt zij u duidelijk hoe etiquette ook voor u of uw organisatie kan werken!

Anouk van Eekelen publiceert over dit onderwerp, geeft training, lezingen, etiquettediners en college. Daarnaast werkt zij mee aan diverse televisieprogramma’s als etiquettedeskundige; o.a. Editie NL, RTL Boulevard, SBS en als redacteur politieke omgangsvormen voor Binnenhof.tv.

U kunt haar boeken voor een lezing of training die u de ogen opent en u een verfrissende blik geeft op de uitstraling van uw organisatie.

drs. Anouk van Eekelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Anouk van Eekelen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Anouk van Eekelen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Anouk van Eekelen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Anouk van Eekelen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Anouk van Eekelen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Anouk van Eekelen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Anouk van Eekelen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Anouk van Eekelen en de boeking(en) van drs. Anouk van Eekelen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Anouk van Eekelen, BOEKINGSBUREAU drs. Anouk van Eekelen, BOEKINGSBURO drs. Anouk van Eekelen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Anouk van Eekelen, ENTERTAINMENTBURO drs. Anouk van Eekelen, ARTIESTENBUREAU drs. Anouk van Eekelen, BOEKINGSKANTOOR drs. Anouk van Eekelen, IMPRESARIAAT drs. Anouk van Eekelen, MUZIEKBURO drs. Anouk van Eekelen, MUZIEKBUREAU drs. Anouk van Eekelen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Anouk van Eekelen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Anouk van Eekelen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Anouk van Eekelen.

 

Offerte drs. Anouk van Eekelen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag