Eigenschappen drs. Hubert Smeets boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Hubert Smeets boeken?

drs. Hubert Smeets boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Hubert Smeets.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Hubert Smeets.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Hubert Smeets ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Hubert Smeets plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Hubert Smeets

Historicus en journalist
Kenner van Rusland en de Russische WereldToegankelijk spreker en schrijver. Gespecialiseerd in Rusland, Oekraïne, de voormalige Sovjet-Unie en de eigentijdse geschiedenis van Nederland. Heeft vaak de lach op zijn hand.Diepgang plus frisse blikHubert Smeets is een ervaren historicus, journalist, auteur en inleider. Vanaf 1980 was hij redacteur van NRC Handelsblad. Tussen 2002 en 2008 was hij hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer. Sinds april 2016 heeft hij een vaste rubriek in NRC. Hij treedt regelmatig op bij o.m. Nieuwsuur, Met het Oog op Morgen en BNR Nieuwsradio.Hubert Smeets wordt in brede kring gewaardeerd om zijn feitenkennis, diepgaande analyses, associatieve vermogens en ironische presentatie.Brede ervaringHubert Smeets studeerde geschiedenis in Amsterdam. Hij was vanaf 1980 bij NRC Handelsblad onder meer werkzaam als stadsverslaggever, politiek redacteur, correspondent in de Sovjet-Unie, oprichter/chef van de Boeken bijlage, commentator en adjunct-hoofredacteur. In 1987 won hij de Anne Vondelingsprijs voor politieke journalistiek. Hij schreef essays voor De Gids en Hard Gras. Hij is auteur van een viertal boeken. Het laatste boek, De wraak van Poetin, moest binnen een maand viermaal herdrukt worden.PresentatieDe comeback van Rusland raakt Europa, zowel geopolitiek als economisch en cultureel. Handelspartner Nederland zoekt moeizaam een antwoord. Hubert Smeets geeft daarbij richting en bestrijkt ook nog eens de volle breedte. Hij kan een publiek opladen met een korte speech maar ook boeien met een college op academisch niveau.

drs. Hubert Smeets boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Hubert Smeets.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Hubert Smeets, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Hubert Smeets en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Hubert Smeets mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Hubert Smeets.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Hubert Smeets. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Hubert Smeets checken, een gratis optie plaatsen op drs. Hubert Smeets en de boeking(en) van drs. Hubert Smeets voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Hubert Smeets, BOEKINGSBUREAU drs. Hubert Smeets, BOEKINGSBURO drs. Hubert Smeets, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Hubert Smeets, ENTERTAINMENTBURO drs. Hubert Smeets, ARTIESTENBUREAU drs. Hubert Smeets, BOEKINGSKANTOOR drs. Hubert Smeets, IMPRESARIAAT drs. Hubert Smeets, MUZIEKBURO drs. Hubert Smeets, MUZIEKBUREAU drs. Hubert Smeets, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Hubert Smeets, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Hubert Smeets, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Hubert Smeets.

Offerte drs. Hubert Smeets aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag