Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Harm Krugers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Harm Krugers boeken?

dr. Harm Krugers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Harm Krugers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Harm Krugers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Harm Krugers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Harm Krugers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Harm Krugers

Hersenonderzoeker op het gebied van stress
Harm Krugers is hersenonderzoeker bij het Swammerdam Instituut voor levenswetenschappen (Universiteit van Amsterdam) en bestudeert hoe stress op jonge en volwassen leeftijd onze hersenen beïnvloedt en wat de gevolgen zijn voor ons gedrag en gezondheid. Hij vindt het belangrijk om deze inzichten voor een breed publiek toegankelijk te maken. Hij schrijft artikelen in internationale wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen, organiseert regelmatig masterclasses, symposia, publieksdagen, is opleidingsdirecteur van de Research Master Brain en Cognitive Sciences aan de Universiteit van Amsterdam en bekleed nationale en internationale bestuursfuncties op het gebied van hersenen en gedrag. Harm Krugers promoveerde Cum Laude aan de Universiteit van Groningen en werkte daarna aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Universiteit van San Diego in California. Hij onderzoekt hoe hersenfunctie, hersenstructuur en gedrag (geheugen, emoties) worden beïnvloedt door stress op jonge en volwassen leeftijd. Wat is stress? Wanneer is stress goed of slecht? Hoe bepaalt stress ons gedrag? Waarom worden we soms ziek van stress? Hoe beïnvloedt opvoeding de hersenen en wat is de rol van opvoeding bij het omgaan met stress?In zijn lezingen neemt Harm Krugers u mee in de dagelijkse spanningen waar we allemaal mee te maken hebben. Hij neemt een aantal vooroordelen over stress weg, maar tegelijkertijd leveren zijn lezingen belangrijke inzichten op wat stress en opvoeding doen met onze hersenen, met onze emoties, ons geheugen, en het risico om ziek te worden.

dr. Harm Krugers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Harm Krugers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Harm Krugers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Harm Krugers en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Harm Krugers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Harm Krugers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Harm Krugers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Harm Krugers checken, een gratis optie plaatsen op dr. Harm Krugers en de boeking(en) van dr. Harm Krugers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Harm Krugers, BOEKINGSBUREAU dr. Harm Krugers, BOEKINGSBURO dr. Harm Krugers, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Harm Krugers, ENTERTAINMENTBURO dr. Harm Krugers, ARTIESTENBUREAU dr. Harm Krugers, BOEKINGSKANTOOR dr. Harm Krugers, IMPRESARIAAT dr. Harm Krugers, MUZIEKBURO dr. Harm Krugers, MUZIEKBUREAU dr. Harm Krugers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Harm Krugers, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Harm Krugers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Harm Krugers.

 

Offerte dr. Harm Krugers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag