Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Michiel Schoemaker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Michiel Schoemaker boeken?

dr. Michiel Schoemaker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Michiel Schoemaker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Michiel Schoemaker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Michiel Schoemaker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Michiel Schoemaker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Michiel Schoemaker

Talentmanagement, Community based organiseren en organisatie-identiteit
Michiel Schoemaker is 30 jaar actief als adviseur, docent en onderzoeker. Zijn huidige onderzoeks- en adviesprojecten hebben betrekking op een aantal onderwerpen. Het betreft hier enerzijds het opzetten en invoeren van modern personeelsmanagement, met name gericht op actuele thema’s zoals organisatie-identiteit, talentmanagement, teamontwikkeling, strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Anderzijds begeleidt hij organisatieontwikkeling en flexibilisering van organisaties richting community based organiseren . Hij schreef meerdere boeken en (internationale) artikelen op het terrein van talentmanagement, sociaal kapitaal en organisatie-identiteit. Zijn laatste boek heet “De gedreven organisatie”. In 1998 is hij gepromoveerd op de relatie tussen nieuwe organisatievormen en personeelsmanagement, de titel van zijn proefschrift is “Tussen slavernij en anarchie”. In de periode 2003-2011 was hij twee termijnen bijzonder hoogleraar aan de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen met als leeropdracht “Identiteit en talent in netwerkorganisaties”. Hij is kerndocent bij meerdere post-academische opleidingen en business schools.Zijn eigen professionele scholing heeft zowel plaatsgevonden in de consultancy (IOD-België), als in het human resource management (INSEAD-Fontainebleau, INSEAD EuroAsiaCentrer-Hong Kong en –Macau). Zijn motto in adviestrajecten is vaak: “Aandacht voor het inzetten en ontwikkelen van talenten doet organisaties beter presteren en vergroot de betrokkenheid van medewerkers. Beschouw de organisatie als een werkgemeenschap, dat versterkt de organisatie-identiteit en het sociaal kapitaal”.

dr. Michiel Schoemaker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Michiel Schoemaker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Michiel Schoemaker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Michiel Schoemaker en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Michiel Schoemaker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Michiel Schoemaker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Michiel Schoemaker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Michiel Schoemaker checken, een gratis optie plaatsen op dr. Michiel Schoemaker en de boeking(en) van dr. Michiel Schoemaker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Michiel Schoemaker, BOEKINGSBUREAU dr. Michiel Schoemaker, BOEKINGSBURO dr. Michiel Schoemaker, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Michiel Schoemaker, ENTERTAINMENTBURO dr. Michiel Schoemaker, ARTIESTENBUREAU dr. Michiel Schoemaker, BOEKINGSKANTOOR dr. Michiel Schoemaker, IMPRESARIAAT dr. Michiel Schoemaker, MUZIEKBURO dr. Michiel Schoemaker, MUZIEKBUREAU dr. Michiel Schoemaker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Michiel Schoemaker, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Michiel Schoemaker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Michiel Schoemaker.

 

Offerte dr. Michiel Schoemaker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag