Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Batul Loomans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Batul Loomans boeken?

Batul Loomans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Batul Loomans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Batul Loomans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Batul Loomans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Batul Loomans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Batul Loomans

Oprichter, eigenaar en designer van Buddha to Buddha
Batul Loomans is van nature een entrepreneur. Op jonge leeftijd reisde hij de wereld rond voor zijn eigen fashion merk. Tijdens een meditatievakantie in India in 1997, tekende hij zijn eerst armband. In het begin gewoon voor de lol, maar de populariteit van zijn sterke en solide sieraden werd een “serious business”.Nu is hij eigenaar van een sieraden bedrijf met internationale erkenning en enorme groei. Batul Loomans heeft een oog voor talent en een vaardigheid om het beste uit mensen naar boven te brengen. Dat helpt hem om kansen te benutten en dat maakt hem een succesvol maar vooral ook een fasinerend entrepreneur.

Batul Loomans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Batul Loomans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Batul Loomans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Batul Loomans en de eventuele overige kosten om een optreden van Batul Loomans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Batul Loomans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Batul Loomans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Batul Loomans checken, een gratis optie plaatsen op Batul Loomans en de boeking(en) van Batul Loomans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Batul Loomans, BOEKINGSBUREAU Batul Loomans, BOEKINGSBURO Batul Loomans, ENTERTAINMENTBUREAU Batul Loomans, ENTERTAINMENTBURO Batul Loomans, ARTIESTENBUREAU Batul Loomans, BOEKINGSKANTOOR Batul Loomans, IMPRESARIAAT Batul Loomans, MUZIEKBURO Batul Loomans, MUZIEKBUREAU Batul Loomans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Batul Loomans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Batul Loomans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Batul Loomans.

 

Offerte Batul Loomans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag