Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Lucas van Gerwen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Lucas van Gerwen boeken?

dr. Lucas van Gerwen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Lucas van Gerwen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Lucas van Gerwen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Lucas van Gerwen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Lucas van Gerwen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Lucas van Gerwen

Preventief Stressmanagement

Dr. Lucas van Gerwen is klinisch psycholoog/psychotherapeut en beroepspiloot, gespecialiseerd in angst- en stressmanagement. Hij is directeur van Stichting VALK (Vlieg Angstbestrijding Leidse universiteit KLM) en van World Class Support.

Lucas van Gerwen schreef een groot aantal wetenschappelijke en populaire boeken en artikelen, waaronder enkele zelfhulpboeken voor angst- en stressmanagement. In 2004 is hij gepromoveerd aan de Universiteit van Leiden op het onderwerp ‘Vliegangst’.

Angst lef zijn de thema’s die centraal staan bij Van Gerwen. Angst leeft, heftig en veelvuldig. In het bedrijfsleven, in de politiek, in de liefde, op straat, in bed, in de auto en in de lucht. Angst kost de samenleving miljoenen, maar het onderwerp is taboe. En de verwoestende werking ervan wordt onderschat. Maar waar angst is, is ook durf en lef, aldus Van Gerwen. Kwestie van de juiste technieken en vaardigheden aanleren.

Van Gerwen is een bevlogen en begenadigd spreker. Tijdens zijn interactieve betogen grijpt hij zijn publiek bij de kraag en laat het pas los als hij er zeker van is dat iedereen zijn boodschap geïncorporeerd heeft.

In zijn lezingen geeft hij inzicht in de oorzaken van angst en stress en de gevolgen ervan. Hij levert op originele, humorvolle, maar niettemin indringende wijze handvatten om de angst niet alleen ‘te managen’, maar ook om te zetten in de energie/moed om uitdagingen aan te gaan. De sessies hebben een sterk preventief karakter, zijn interactief en informatief. Desgewenst organiseert Van Gerwen uitdagingen om de vers aangeleerde stressmanagement technieken (al dan niet spectaculair) in de praktijk te brengen.

Een aanrader, ook in het kader van teambuilding.

dr. Lucas van Gerwen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Lucas van Gerwen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Lucas van Gerwen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Lucas van Gerwen en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Lucas van Gerwen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Lucas van Gerwen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Lucas van Gerwen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Lucas van Gerwen checken, een gratis optie plaatsen op dr. Lucas van Gerwen en de boeking(en) van dr. Lucas van Gerwen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Lucas van Gerwen, BOEKINGSBUREAU dr. Lucas van Gerwen, BOEKINGSBURO dr. Lucas van Gerwen, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Lucas van Gerwen, ENTERTAINMENTBURO dr. Lucas van Gerwen, ARTIESTENBUREAU dr. Lucas van Gerwen, BOEKINGSKANTOOR dr. Lucas van Gerwen, IMPRESARIAAT dr. Lucas van Gerwen, MUZIEKBURO dr. Lucas van Gerwen, MUZIEKBUREAU dr. Lucas van Gerwen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Lucas van Gerwen, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Lucas van Gerwen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Lucas van Gerwen.

 

Offerte dr. Lucas van Gerwen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag