Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Patrick van Veen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Patrick van Veen boeken?

drs. Patrick van Veen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Patrick van Veen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Patrick van Veen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Patrick van Veen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Patrick van Veen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Patrick van Veen

Gedragsbioloog | Apen | Sociaal oergedrag | Apenstreken
Patrick van Veen rondde zijn studie biologie in 1993 af aan de faculteit Biologie van de Universiteit Utrecht. Maar in 1996 maakte hij de overstap naar een andere sector: de verzekeringsbranche, waar hij werkzaam was in commerciële functies en als projectmanager. Het was ook in deze functies dat hij ontdekte dat er overeenkomsten zijn tussen een organisatie en een apenrots. .In 2002 is hij verder gegaan als zelfstandig bioloog, trainer en onderzoeker en heeft hij zijn bedrijf Apemanagement opgericht. Vanuit die functie adviseert hij ondernemingen, geeft hij presentaties en trainingen. In de media is hij regelmatig te zien als gedragsdeskundige en werkt hij mee aan TV programma’s als Married at first Sight en het populair wetenschappelijk programma Galileo. Daarnaast is hij trustee en lid van het Executive Committee van het Jane Goodall Institute Global dat zich internationaal inzet voor bescherming en welzijn van chimpansees en hun natuurlijke leefgebieden.Patrick van Veen vertaalt niet alleen bestaand onderzoek, vanuit Apemanagement doet hij ook zelf onderzoek naar de basale drijfveren van ons gedrag. Om antwoord te vinden op vragen als is samenwerken een aangeboren instinct en wat zijn de basale voorwaarden voor een goede samenwerking doen hij en zijn collega’s gedragsonderzoek bij chimpansees en gorilla’s. Het onderzoek naar de drijfveren van pestgedrag heeft voor het onderwijs reeds concrete hulpmiddelen opgeleverd om dit gedrag effectiever te herkennen. Basis voor zijn huidige werkzaamheden vormt onderzoek naar de overeenkomst tussen sociaal gedrag van apen en mensen in bedrijven. In 2004 verscheen zijn eerste boek‘Help! Mijn baas is een aap, een biologische kijk op sociaal gedrag in organisaties’, in 2016 uitgegeven in een herziene versie. Daarna verschenen van zijn hand het foto- en tekstboek ‘Dierbare collega’s, apenstreken op de werkvloer’ (2007), het essay ‘Kuddegedrag in crisistijd, een biologische kijk op menselijk gedrag’ (2009) over de kredietcrisis en schreef hij samen met Sarah Mutsaers het boek‘Pestkop apenkop’(2012) geschreven, waarin zij antwoord proberen te geven op de vraag: ‘is pesten natuurlijk gedrag en zit het verankerd in onze genen’ Zijn laatste boek is uit 2014: ‘Oerinstincten van de Liefde’ bedoeld voor singles om te ontdekken hoe mensen de liefde van hun leven kunnen vinden.Patrick zijn motto is translating science to knowledge. Daarmee probeert hij biologische wetenschap toegankelijk te maken voor onder andere managers en ondernemers en maakt hij mensen bewust van ons biologisch oergedrag. 

drs. Patrick van Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Patrick van Veen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Patrick van Veen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Patrick van Veen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Patrick van Veen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Patrick van Veen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Patrick van Veen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Patrick van Veen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Patrick van Veen en de boeking(en) van drs. Patrick van Veen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Patrick van Veen, BOEKINGSBUREAU drs. Patrick van Veen, BOEKINGSBURO drs. Patrick van Veen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Patrick van Veen, ENTERTAINMENTBURO drs. Patrick van Veen, ARTIESTENBUREAU drs. Patrick van Veen, BOEKINGSKANTOOR drs. Patrick van Veen, IMPRESARIAAT drs. Patrick van Veen, MUZIEKBURO drs. Patrick van Veen, MUZIEKBUREAU drs. Patrick van Veen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Patrick van Veen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Patrick van Veen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Patrick van Veen.

 

Offerte drs. Patrick van Veen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag