Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Harm van der Gaag boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Harm van der Gaag boeken?

drs. Harm van der Gaag boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Harm van der Gaag.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Harm van der Gaag.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Harm van der Gaag ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Harm van der Gaag plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Harm van der Gaag

Een hedendaagse Socrates
Harm van der Gaag studeerde filosofie in Utrecht en opende daar in 2004 de eerste full-time filosofische praktijk van Nederland. Sindsdien zijn honderden mensen met hem het gesprek aangegaan over de grote kwesties in het leven. Harm onderwijst zijn werkwijze aan een snel groeiend aantal concurrenten en richt zich als auteur ook op een breder filosofisch geïnteresseerd publiek. Wie Harm als spreker inhuurt, is gewaarschuwd. Deze hedendaagse (leerling van) Socrates laat weinig heilige huisjes heel.Wat is van waarde? Weet ik wat ik weet? Wie is rechtvaardig? Hoe ver strekt mijn vrijheid? Dat zijn voorbeelden van vragen waar Harm zich met zijn cliënten over buigt. Dat hoeft niet een-op-een: ook met een zaal vol zakenlieden die menen dat filosofie ‘vaag’ en ‘zinloos’ is, kan Harm wijsgerig werk verzetten. Filosofie is streng denken. Weten wat het is dat je niet weet. De goede vragen stellen. En zo wijzer en vrijer worden.Harm is een ervaren docent (ISVW) en gespreksleider. Elk van zijn optredens is een dialoog met het publiek. Harm komt niet vertellen hoe het zit of hoe het moet. Hij verkoopt geen oplossingen, maar verleidt de aanwezigen om zelf de vragende houding aan te nemen die de denker van de piekeraar onderscheidt.

drs. Harm van der Gaag boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Harm van der Gaag.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Harm van der Gaag, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Harm van der Gaag en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Harm van der Gaag mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Harm van der Gaag.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Harm van der Gaag. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Harm van der Gaag checken, een gratis optie plaatsen op drs. Harm van der Gaag en de boeking(en) van drs. Harm van der Gaag voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Harm van der Gaag, BOEKINGSBUREAU drs. Harm van der Gaag, BOEKINGSBURO drs. Harm van der Gaag, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Harm van der Gaag, ENTERTAINMENTBURO drs. Harm van der Gaag, ARTIESTENBUREAU drs. Harm van der Gaag, BOEKINGSKANTOOR drs. Harm van der Gaag, IMPRESARIAAT drs. Harm van der Gaag, MUZIEKBURO drs. Harm van der Gaag, MUZIEKBUREAU drs. Harm van der Gaag, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Harm van der Gaag, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Harm van der Gaag, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Harm van der Gaag.

 

Offerte drs. Harm van der Gaag aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag