Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen André Hoogeboom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

André Hoogeboom boeken?

André Hoogeboom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van André Hoogeboom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van André Hoogeboom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van André Hoogeboom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van André Hoogeboom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie André Hoogeboom

Schrijver, journalist en ondernemer
Boeken maken is een vak apart, zo weet André Hoogeboom (26-02-1954). Na een lange en leuke loopbaan als dagbladjournalist heeft hij zich de laatste jaren volledig geworpen op het schrijven van boeken. Achtereenvolgens verschenen: De Underdog, (een Formule 1-thriller), Spyker langs de Afgrond, (over de avonturen van ondernemer Victor Muller)Op z’n Frans, (de biografie van de illustere scheidsrechter Frans Derks), Voetbal onder de rook van Hoogovens, (het verhaal van Telstar, de minst succesvolle club van Nederland), 60 Greatest Hits van AZ, (van faillissement tot landstitel)Van Feyenoorder tot globetrotter, (de biografie van ex-international Wim Rijsbergen. Dat waren de sportboeken en biografieën. Door schade en schande wijs geworden – ’die boeken leverden niets op en je bent de slaaf van je onderwerp’ – verlegde hij zijn terrein naar ándere gebieden.Voor Natuurmonumenten verscheen Op pad met de Boswachter, wandelingen door de Nederlandse natuur, die, zo luidt de conclusie voor de poorten van de hel moet worden verdedigd.Het Laatste Spoor over vermissingen in Nederland, opgelost door Stichting Signi. Door Peter R. de Vries geprezen.In het voorjaar van 2016 verschijnen: Donkervoort: een koffietafelboek over de laatste autoproducent van Nederland en ’21’, een preview Formule 1 2016.Zijn thema: ’Ik laat me niet alléén meer leiden door een goed verhaal. Ik denk dat ik veel goede verhalen heb geschreven. Altijd waren de recensies prima, maar de verkopen vielen toch tegen. Nu stap ik alleen nog in een project dat ook commercieel goede kansen heeft. Al zal journalistieke intuïtie wel leidend blijven.’

André Hoogeboom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van André Hoogeboom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van André Hoogeboom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van André Hoogeboom en de eventuele overige kosten om een optreden van André Hoogeboom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van André Hoogeboom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor André Hoogeboom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van André Hoogeboom checken, een gratis optie plaatsen op André Hoogeboom en de boeking(en) van André Hoogeboom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT André Hoogeboom, BOEKINGSBUREAU André Hoogeboom, BOEKINGSBURO André Hoogeboom, ENTERTAINMENTBUREAU André Hoogeboom, ENTERTAINMENTBURO André Hoogeboom, ARTIESTENBUREAU André Hoogeboom, BOEKINGSKANTOOR André Hoogeboom, IMPRESARIAAT André Hoogeboom, MUZIEKBURO André Hoogeboom, MUZIEKBUREAU André Hoogeboom, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU André Hoogeboom, ARTIESTENBOEKINGSBURO André Hoogeboom, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR André Hoogeboom.

 

Offerte André Hoogeboom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag