Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. Henkjan Honing boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Henkjan Honing boeken?

prof. dr. Henkjan Honing boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Henkjan Honing.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Henkjan Honing.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Henkjan Honing ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Henkjan Honing plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Henkjan Honing

Muziek en het brein

Meeklappen op de maat van muziek: we kunnen het allemaal. Ook het herkennen van een liedje is voor de meesten van ons een fluitje van een cent. Maar hoe vanzelfsprekend is dat eigenlijk? En wat heeft het met muzikaliteit te maken? Recente onderzoeksresultaten tonen het onomstotelijk aan: pasgeboren baby’s hebben gevoel voor ritme, kleuters kunnen de maat houden, en volwassenen hebben een feilloos gevoel voor timing. Elke luisteraar is zijn eigen muzikale expert. Henkjan Honing studeerde in Utrecht, Stanford en London en is als KNAW-Muller hoogleraar muziekcognitie verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft zich doen kennen als een gepassioneerd voorvechter van dit nieuwe interdisciplinaire vakgebied, dat ons fundamentele inzichten verschaft in de rol van perceptie, emotie, geheugen, aandacht en verwachting in het luisteren naar muziek.

prof. dr. Henkjan Honing boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Henkjan Honing.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Henkjan Honing, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Henkjan Honing en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Henkjan Honing mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Henkjan Honing.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Henkjan Honing. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Henkjan Honing checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Henkjan Honing en de boeking(en) van prof. dr. Henkjan Honing voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Henkjan Honing, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Henkjan Honing, BOEKINGSBURO prof. dr. Henkjan Honing, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Henkjan Honing, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Henkjan Honing, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Henkjan Honing, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Henkjan Honing, IMPRESARIAAT prof. dr. Henkjan Honing, MUZIEKBURO prof. dr. Henkjan Honing, MUZIEKBUREAU prof. dr. Henkjan Honing, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Henkjan Honing, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Henkjan Honing, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Henkjan Honing.

 

Offerte prof. dr. Henkjan Honing aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag