Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Don Eijndhoven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Don Eijndhoven boeken?

Don Eijndhoven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Don Eijndhoven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Don Eijndhoven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Don Eijndhoven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Don Eijndhoven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Don Eijndhoven

Expert op het gebied van Cyber Security, digitale geopolitiek, informatiebeveiliging en oorlogsvoering in het digitale domein
“Als globale beschaving hebben we nog maar nauwelijks besef van wat de consequenties zijn op sociaal, historisch en cultureel vlak van het hebben van toegang tot een goede benadering van de gemeenschappelijke kennis van de mensheid. De wereld is dankzij digitale apparaten zoals de mobiele telefoon, tablet en laptop altijd en overal toegankelijk. We zien steeds meer verweving van deze techniek in ons dagelijks leven. Het is dan ook niet zo vreemd dat we nu ook andere aspecten van de menselijke samenleving zien digitaliseren, denk aan de misdaad en oorlogsvoering. Zoals het pistool in de 16e eeuw werd ingevoerd zien we nu Cybercrime opkomen.”

Don Eijndhoven is een expert op het gebied van Cyber Security, digitale geopolitiek, informatiebeveiliging en oorlogsvoering in het digitale domein. Met een lange en actieve carrière aan het front van Cyber ontwikkelingen, en een lange reeks aan uiteenlopende passies zoals militaire geschiedenis, vechtsport en antropologie betrad hij enkele jaren geleden de internationale “Cyber” gemeenschap en is hier sindsdien niet meer weg te slaan. Hij schrijft periodiek voor diverse websites en tijdschriften en staat geregeld als spreker op het podium voor onderwerpen zoals digitale spionage en oorlogsvoering, misdaad via het internet, identiteitsfraude en de internationale politiek rondom Cyber.

Als oprichter van de Dutch Cyber Warfare Community, een platform voor iedereen die werkt binnen de Nederlandse sector van digitale oorlogsvoering, organiseert hij regelmatig workshops en bijeenkomsten met gerenommeerde sprekers uit de industrie. Naast het leiden van zijn eigen bedrijf Argent Consulting, werkt hij nauw samen met diverse nationale en internationale denktanks om vraagstukken rondom het digitale domein op te lossen. Als spreker staat Don bekend om zijn vermogen om complexe materie te reduceren tot een logisch en begrijpelijk verhaal, doorspekt met leuke illustratieve anekdotes en humor.

De digitale ontwikkelingen in Nederland staan niet stil. Voor een land dat zo verbonden is met internet is dat maar goed ook. Met het openen van het Nationaal Cyber Security Center en het opzetten van een Cyber Security Raad zijn de eerste stappen gezet naar meer veiligheid op internet, en met het publiceren van een Cyber strategie door Defensie lijkt de weg vooruit helder. Maar hoe verhouden die activiteiten zich tot wat er in het buitenland gebeurt? Don spreekt onder andere over hoe overheden op dit gebied met elkaar omgaan op het internationale toneel, hoe legermachten omgaan met digitale oorlogsvoering en hoe de zaken er voor staan qua internationale samenwerking tegen internetcriminelen. Daarnaast gaat hij in op actuele zaken uit het nieuws, zoals de recentelijke golf aan DDoS aanvallen, het fenomeen Social Engineering en natuurlijk het gebruik (en misbruik) van social media. Ook de politieke en wettelijke aspecten worden hierbij niet gespaard.

Don Eijndhoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Don Eijndhoven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Don Eijndhoven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Don Eijndhoven en de eventuele overige kosten om een optreden van Don Eijndhoven mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Don Eijndhoven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Don Eijndhoven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Don Eijndhoven checken, een gratis optie plaatsen op Don Eijndhoven en de boeking(en) van Don Eijndhoven voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Don Eijndhoven, BOEKINGSBUREAU Don Eijndhoven, BOEKINGSBURO Don Eijndhoven, ENTERTAINMENTBUREAU Don Eijndhoven, ENTERTAINMENTBURO Don Eijndhoven, ARTIESTENBUREAU Don Eijndhoven, BOEKINGSKANTOOR Don Eijndhoven, IMPRESARIAAT Don Eijndhoven, MUZIEKBURO Don Eijndhoven, MUZIEKBUREAU Don Eijndhoven, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Don Eijndhoven, ARTIESTENBOEKINGSBURO Don Eijndhoven, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Don Eijndhoven.

 

Offerte Don Eijndhoven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag