Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen André Hagelen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

André Hagelen boeken?

André Hagelen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van André Hagelen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van André Hagelen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van André Hagelen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van André Hagelen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie André Hagelen

Nieuwe klanten werven

André Hagelen inspireert met succes mensen en bedrijven op congressen en seminars, waaronder het Nationaal MKB Congres, waar hij tot beste spreker ooit werd gekwalificeerd. Waarom? Omdat een goed verhaal eenvoudig is, de kern raakt en inspireert. Hij spreekt vooral voor multinationals, dealerorganisaties, brancheverenigingen en op congressen. Zijn thema’s zijn CRM, nieuwe klanten werven, omzetvergroting bij bestaande klanten, databasemarketing en direct marketing. De reacties? “Boeiend, praktisch en zijn denkwijze is zo neergezet dat de toeschouwer er zelf mee verder kan.” Met name de hoge ‘take-home value’ blijkt veel waardering te oogsten: geen vage theorieën, maar concrete gedachten die de toeschouwer zelf aan het denken zet. Daarnaast spreekt hij over creativiteit en ondernemerschap binnen afdelingen of dealerorganisaties, en stimuleert hij mensen om anders te denken. Bij tal van bedrijven is door de inbreng van André Hagelen een passieve verkooporganisatie veranderd in een dynamisch geheel. Niet voor niets is hij gewaardeerd lid van de Young Entrepeneurs, een wereldwijde organisatie voor succesvolle ondernemers. Of u nu een verkoopafdeling of dealers wilt inspireren, het marketing en sales proces wilt verbeteren of een (nieuw) product in de markt wilt zetten. Het zijn stuk voor stuk zaken waarvoor u bij André Hagelen aan het juiste adres bent. Hij is ondernemer in hart en nieren en als geen ander in staat geheel nieuwe inzichten te creëren in vaak complexe situaties. Wilt u aan de slag met uw marketing of verkooporganisatie? Zoekt u iemand die kan inspireren en zowel praktisch als strategisch hetgeen kan verwoorden dat wel in uw hoofd zit, maar er niet voldoende uitkomt? Geef André Hagelen het woord.

André Hagelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van André Hagelen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van André Hagelen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van André Hagelen en de eventuele overige kosten om een optreden van André Hagelen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van André Hagelen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor André Hagelen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van André Hagelen checken, een gratis optie plaatsen op André Hagelen en de boeking(en) van André Hagelen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT André Hagelen, BOEKINGSBUREAU André Hagelen, BOEKINGSBURO André Hagelen, ENTERTAINMENTBUREAU André Hagelen, ENTERTAINMENTBURO André Hagelen, ARTIESTENBUREAU André Hagelen, BOEKINGSKANTOOR André Hagelen, IMPRESARIAAT André Hagelen, MUZIEKBURO André Hagelen, MUZIEKBUREAU André Hagelen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU André Hagelen, ARTIESTENBOEKINGSBURO André Hagelen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR André Hagelen.

 

Offerte André Hagelen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag