Eigenschappen Jan Mulder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan Mulder boeken?

Jan Mulder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Mulder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Mulder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Mulder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Mulder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Mulder

Sportcommentator en oud Ajax-voetballer
Jan Mulder, tegenwoordig vooral bekend door zijn vaak gepassioneerde optreden als tafelheer bij De Wereld Draait Door, is ex-voetballer, columnist, schrijver en televisiepersoonlijkheid. Hij voetbalde zeven jaar voor de Belgische club RSC Anderlecht, voordat hij in 1972 voor een transferbedrag van 1,3 miljoen gulden (een record destijds) overging naar Ajax.In 1975 moest Mulder, die vijf keer in het Nederlands Elftal speelde, door een knieblessure voortijdig stoppen met voetballen. Als columnist heeft hij onder meer voor HP/De Tijd, Elsevier, Humo en de Volkskrant (samen met Remco Campert) geschreven. Met Campert heeft hij in de jaren negentig met een aantal literaire programma’s in de theaters gestaan. Samen hebben ze in 2004 de tekst voor het Groot Dictee der Nederlandse Taal geschreven. Naast zijn activiteiten bij onder andere De Wereld Draait Door, schuift hij sinds 2008 eens in de twee weken aan als analyst bij het programma Studio Voetbal van de NOS. Ook in België spreekt hij over voetbal, want hij had daar In 2011-2012 (het laatste seizoen) bij de talkshow “de laatste show” een wekelijkse rubriek op dinsdag. Daarin besprak hij het voetbal van de afgelopen week.

Jan Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Mulder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Mulder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Mulder en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Mulder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Mulder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Mulder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Mulder checken, een gratis optie plaatsen op Jan Mulder en de boeking(en) van Jan Mulder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Mulder, BOEKINGSBUREAU Jan Mulder, BOEKINGSBURO Jan Mulder, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Mulder, ENTERTAINMENTBURO Jan Mulder, ARTIESTENBUREAU Jan Mulder, BOEKINGSKANTOOR Jan Mulder, IMPRESARIAAT Jan Mulder, MUZIEKBURO Jan Mulder, MUZIEKBUREAU Jan Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Mulder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Mulder.

Offerte Jan Mulder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag