Eigenschappen Rosalie van Breemen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rosalie van Breemen boeken?

Rosalie van Breemen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rosalie van Breemen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rosalie van Breemen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rosalie van Breemen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rosalie van Breemen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rosalie van Breemen

Auteur, columniste en internationaal presentatrice

Rosalie van Breemen begon haar modellencarrière al op 15-jarige leeftijd toen zij de Miss Panorama verkiezing won. Tijdens haar studie Rechten, Duitse taal en Letterkundestudie werd zij door een talentscout bij haar Amsterdamse modellenbureau weggehaald om drie weken in Parijs te werken, waarna ze zich uiteindelijk permanent in de lichtstad vestigde.

Buiten haar carrière als international model, wist zij in 1986 ook nog de titel van Miss World University in Seoul in de wacht te slepen. Na haar werk als fotomodel, werkte Rosalie ook als free-lance journalist voor o.a. de Margriet, waar zij drie jaar lang een wekelijkse column had en leverde interviews met nationale en internationale beroemdheden, ook aan Elegance en het tijdschrift Man.

Daarbuiten trad zij ook geregeld op als expert in het populaire RTL4 programma RTL Boulevard, en presenteerde wekelijks op RTL 5 het beursprogramma ‘Zondageffect’. Daarna kwam zij nog ettelijke seizoenen als jury-lid en coach in beeld voor ‘Hollands Next Topmodel’ en presenteerde zij samen met Sylvana Simons en Esther Blinker het RTL programma ‘The Ex-Wives Club’.

Ook had Rosalie geruime tijd een wekelijkse column in de populaire Glossy ‘Grazia’. In Frankrijk werkte zij als interviewer voor Paris Match en VSD. Ook heeft ze herhaaldelijk gepubliceerd in de literair filosofische revue ‘La Règle du Jeu’ van Bernard Henri Lévy, uitgegeven door de prestigieuze uitgeverij ‘Grasset’. Op de Franse zender Paris Première was zij te zien als cultuurcriticus die er bepaald geen doekjes omwond in het wekelijkse cultuurprogramma ‘Ca balance à Paris’ daarna maakte en presenteerde ze op TMC en Odyssee haar eigen tv show ‘Rosalie et les collectioneurs’ waarin zij wekelijks een bezoek bracht aan een beroemdheid die ook nog eens een gepassioneerd verzamelaar bleek te zijn.

Daarnaast was zij ook nog te zien als coach en jurylid op M6, in de succesvolle dagelijkse reality-show ‘TOPMODEL’. In 2009 verscheen er in Frankrijk bij ‘Flammarion’ een roman van haar hand getiteld ‘Pour le meilleur et pour l’avenir’, een boek met als pitch ‘Hoe van je huwelijk een mislukking, en van je scheiding een succes te maken’. Drie weken na verschijningsdatum kwam de Nederlandse uitgeverij met het verzoek het boek ook in Nederland te mogen uitgeven. Rosalie vertaalde en herschreef het in eerste instantie door haar in het Frans geschreven boek voor de Nederlandse markt en lag uiteindelijk in maart 2010 in de Nederlandse boekhandels onder de titel ‘En ze leefde nog lang en gelukkig’. Momenteel werkt zij aan een nieuwe roman en bereidt een spraakmakend televisie–programma voor, over haar woonplaats Parijs.

Rosalie van Breemen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rosalie van Breemen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rosalie van Breemen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rosalie van Breemen en de eventuele overige kosten om een optreden van Rosalie van Breemen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rosalie van Breemen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rosalie van Breemen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rosalie van Breemen checken, een gratis optie plaatsen op Rosalie van Breemen en de boeking(en) van Rosalie van Breemen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rosalie van Breemen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag