Renate Gerschtanowitz-Verbaan

Eigenschappen Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken?

Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Renate Gerschtanowitz-Verbaan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Renate Gerschtanowitz-Verbaan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Renate Gerschtanowitz-Verbaan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Renate Gerschtanowitz-Verbaan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Renate Gerschtanowitz-Verbaan

Presentatrice, model en voormalig VJ
Na acht jaar als internationaal model te hebben gewerkt en gewoond in o.a. Londen, Sydney, New York en Japan was Renate Verbaan klaar voor een nieuwe uitdaging in haar leven. Haar passie voor muziek bracht Renate in 2004 bij muziekstation TMF. Na een screentest werd Renate tijdens de TMF Awards door de kijkers verkozen tot nieuwe VJ van de muziekzender. Voor TMF presenteerde ze ondermeer ‘PLAY’, ‘Modelfacts’ en ‘Reaction’. Daarnaast ging Renate voor het programma ‘Travelfacts’ op zoek naar alle hotspots in Europa en presenteerde ze twee maal zelf de TMF Awards. In 2006 maakte Renate Verbaan de overstap naar RTL Nederland, waar zij o.a. ‘Beauty The Nerd’, ‘Revenge of the Nerds’, ‘Lost in Tokyo’ en ‘RTL Travel’ presenteerde. Ook nam Renate de presentatie op zich van ‘Daten in het Donker’ en van het populaire modeprogramma ‘Project Catwalk’.

Sinds 2009 is Renate het vaste gezicht van NET 5. Samen met presentator Erik van der Hoff presenteerde ze het verbouwprogramma ‘Het Blok’. Daarnaast was Renate ondermeer presentatrice van ‘Met de Deur in Huis’, ‘Masterchef’ en ‘Secret Story’. Of het een locatie-, studio-, of live-programma betreft, vanwege haar brede interesse en flexibele werkwijze voelt Renate zich overal op haar plek. In 2012 is Renate begonnen met het presenteren van ShowNieuws en presenteerde ze in 20014 het programma ‘Wie goed doet’ op SBS6, waarin ze op dit moment weer te zien is.

Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Renate Gerschtanowitz-Verbaan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Renate Gerschtanowitz-Verbaan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Renate Gerschtanowitz-Verbaan en de eventuele overige kosten om een optreden van Renate Gerschtanowitz-Verbaan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Renate Gerschtanowitz-Verbaan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Renate Gerschtanowitz-Verbaan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Renate Gerschtanowitz-Verbaan checken, een gratis optie plaatsen op Renate Gerschtanowitz-Verbaan en de boeking(en) van Renate Gerschtanowitz-Verbaan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Renate Gerschtanowitz-Verbaan, BOEKINGSBUREAU Renate Gerschtanowitz-Verbaan, BOEKINGSBURO Renate Gerschtanowitz-Verbaan, ENTERTAINMENTBUREAU Renate Gerschtanowitz-Verbaan, ENTERTAINMENTBURO Renate Gerschtanowitz-Verbaan, ARTIESTENBUREAU Renate Gerschtanowitz-Verbaan, BOEKINGSKANTOOR Renate Gerschtanowitz-Verbaan, IMPRESARIAAT Renate Gerschtanowitz-Verbaan, MUZIEKBURO Renate Gerschtanowitz-Verbaan, MUZIEKBUREAU Renate Gerschtanowitz-Verbaan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Renate Gerschtanowitz-Verbaan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Renate Gerschtanowitz-Verbaan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Renate Gerschtanowitz-Verbaan.

 

Offerte Renate Gerschtanowitz-Verbaan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag