Irene Moors

Eigenschappen Irene Moors boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Irene Moors boeken?

Irene Moors boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Irene Moors.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Irene Moors.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Irene Moors ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Irene Moors plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Irene Moors

Extra informatie Irene Moors

Irene Moors is een vakvrouw met 28 jaar televisie ervaring. Zij heeft vele programma’s gepresenteerd bij RTL4, waarvan Telekids, Life & Cooking, Life4You en de TV Kantine de bekendste titels zijn. Irene heeft begin 2016 de overstap gemaakt naar SBS6 waar zij diverse nieuwe programma’s zal gaan presenteren.

Ook doet Irene regelmatig presentaties in het land. De ervaring die zij in de loop der jaren heeft opgedaan bij o.a. Roadshows en Theaterproducties maakt haar all round. Door haar spontaniteit, stressbestendigheid, professionaliteit en humor weet zij als geen ander elke productie op passende wijze aan elkaar te praten.

Zij is dan ook een graag geziene host/gastvrouw/presentatrice op prijsuitreikingen, benefietgala’s, bedrijfsfeesten en productpresentaties, Presenteren zit in Irene in de genen: natuurlijk, ongedwongen en verrassend.

Irene is op o.a. (bedrijfs-) evenementen in te zetten als presentatrice.

Irene is ook in te zetten voor:

Reclamecampagnes  
TV/radio commercials
Acteerwerkzaamheden
Voice-over werkzaamheden
Product promotie
Bekende trouwambtenaar

Wilt u Irene Moors boeken of inhuren als Celebabs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over Irene Moors:
Irene Moors is op 18 juni 1967 geboren in Alkmaar en moeder van Rosalie (’98) en Tijn (’02). Sinds 2001 is ze getrouwd met Barry Kroon. In 1988 debuteerde zij bij de NCRV met het programma ‘Dit is Disney’. Na een jaar maakte zij de overstap naar RTL4 waar zij ruim 26 jaar gewerkt heeft.

In 1989 is Irene bij RTL4 terecht gekomen, waar zij van 2 oktober 1989 het kinderprogramma Telekids gestalte heeft gegeven. Na vier jaar het programma alleen te hebben gepresenteerd, kreeg Irene gezelschap van Carlo Boszhard. Al gauw bleken Carlo en Irene een perfect presentatieduo te zijn. De laatste uitzending van Telekids was precies 10 jaar later op 2 oktober 1999.

Carlo en Irene zijn al vanaf 2000 te zien op de zondagmiddag bij RTL4. Negen jaar lang heette het programma ‘Life & Cooking’. Na een sponsorwissel is het programma in 2009 verder gegaan onder de naam ‘Life 4 You’. In augustus 2014 kondigde het duo aan het laatste seizoen in te gaan. Carlo en Irene werden in dit programma terzijde gestaan door o.a. Meesterkok Rudolph van Veen.

In 2009 bedacht Carlo ‘De TV Kantine’. In dit programma worden bekende Nederlanders door Carlo en Irene gepersifleerd. De TV Kantine wordt nog altijd op TV uitgezonden en is vele malen bekroond met o.a. de Gouden Televizier Ring (2010).

Sinds 2016 maakt Irene Moors programma’s voor SBS. Najaar 2016 is zij samen met Rudolph van Veen te zien in het programma “Over smaak valt te twisten”, waarin kookclubs het tegen elkaar opnemen.

Irene Moors boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Irene Moors, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Irene Moors en de eventuele overige kosten om een optreden van Irene Moors mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Irene Moors.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Irene Moors. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Irene Moors checken, een gratis optie plaatsen op Irene Moors en de boeking(en) van Irene Moors voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Irene Moors aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag