Joke de Kruijf boeken

Eigenschappen Joke de Kruijf boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Joke de Kruijf boeken?

Joke de Kruijf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joke de Kruijf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joke de Kruijf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joke de Kruijf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joke de Kruijf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Joke de Kruijf

Extra informatie Joke de Kruijf

Zangeres – Actrice – Danseres – Coach

Joke de Kruijf volgde na haar vooropleiding aan het conservatorium de Show-Musical opleiding aan de Academie voor Kleinkunst en de Nel Roos Academie.

Ze speelde in zowel binnen- als buitenland in grote musicals waaronder Cats en Les Misérables. In The Phantom of the Opera, vertolkte zij in Hamburg, Wenen en Scheveningen de rol van Christine. Ze speelde titelrollen in Grace the Musical, Carlie en Willeke de Musical. Met songs uit Grace de Musical maakte ze in 2002 haar debuut in New York in The House of Honours – Carnegie Hall.

Joke speelde hoofdrollen in Carmen, Larry this Funny World, Tango de Valentino, Little Shop of Horrors, Rocky over the Rainbow, Crazy for you, Chess, Chicago, 1953 de Musical en Het Meisje met het Rode Haar. In de liedjesprogramma’s Telkens weer het Dorp, Nederland Musicalland en Musicals to the Max was zij soliste. Ook was Joke twee jaar soliste in Palazzo en behoorde zij 10 jaar tot de vaste cast van Forbidden Musicals. Joke stond in Ahoy met Musical Classics en zo ook met Musicals in Ahoy in 2002, 2004 en 2006. Voor stichting De Zonnebloem toerde ze met verschillende producties door Nederland.

In 1995 won Joke de Gouden Notenkraker, de prijs van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond. Ze was genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Award 2001 en 2005 in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol en in 2011 in de categorie Beste Vrouwelijke Bijrol.

Naast het zingen, spelen en dansen in musicals doet Joke nog veel meer. Ze doet aan nasynchronisatie en spreekt onder andere voor Walt Disney de Nederlandse stemmen in van Assepoester, Belle, Doornroosje en Marry Poppins. Ze geeft workshops met als doel jonge mensen in het musicalvak te begeleiden en is ambassadrice voor ‘Only Friends’ en ‘A Sister’s Hope’. Ook heeft zij de training STEM ontwikkeld waarin mensen van alle leeftijden zich bewust worden van hun eigen stem en deze beter leren gebruiken en controleren

Joke de Kruijf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joke de Kruijf.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joke de Kruijf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken.
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joke de Kruijf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Joke de Kruijf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag