Esther Hart

Eigenschappen Esther Hart boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Esther Hart boeken?

Esther Hart boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther Hart.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esther Hart.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esther Hart ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esther Hart plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Esther Hart

Extra informatie Esther Hart

Biografie Esther Hart
Esther Hart (Epe, 3 juni 1970) geboren als Esther Katinka Hartkamp treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. Al heel vroeg begon ze met zingen. Haar eerste optreden was voor de spiegel in de badkamer met een borstel die als microfoon diende.

Als 10/12 jarige zong ze in het kinderkoor “De Lenteklokjes” en deed vele solopartijen. Er zijn zelfs nog opnames van op LP! Op haar veertiende zong ze voor het eerst bij een bandje onder de naam “Release” .En de liefde voor muziek liet haar niet meer los.

Een dag voor haar 18e jaar werd Esther toegelaten aan het conservatorium in Rotterdam. Aan het conservatorium volgde ze een “lichte muziek” zangopleiding en met haar ‘soulvolle’ stem, een soepele en heldere mezzosopraan, studeerde ze in 1994 cum laude af als docerend en uitvoerend musicus. In die tijd trad Esther al heel regelmatig op in allerlei gelegenheden en het was ook in die tijd dat Esther een CD in eigen beheer uitbracht, ”Love this Life” van “Fruit at the Bottom”.

Iets later kwam er ook nog een close harmony CD uit onder de naam “X-mas in Harmony” van de close harmony groep“Stars en Belles”. Op deze CD zong Esther allemaal close harmony en a capella kerst nummers. Ook deze CD was in eigen beheer uitgebracht en werd veelal bij optredens verkocht.Ze maakte ook deel uit van ‘D-Wys and the Voices of Soul” Hiermee speelde ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en bij Sesjun TV. Ook zong zij een nummer op de soundtrack van de Amerikaanse film ‘Faking da funk’. En werkte ze mee aan de kinder CD “In de Maneschijn” Daarnaast heeft Esther veel studio werk verricht, jingles ingezongen als ook in koortjes meegezongen voor diverse Disney films. Ze deed ongeveer 120 live optredens per jaar.

Zingen is altijd heel belangrijk in het leven van Esther geweest en vanaf het begin heeft ze er zichzelf van kunnen onderhouden. Ook het doceren doet ze al heel lang. Eerst op verschillende muziekscholen en nu op de Rock Academie in Tilburg.Ze geeft daar zanglessen vooral gericht op zangtechniek.

Esther heeft een prettige soul in haar stem en dat slaat aan, getuige ook haar Engelse hitsucces met `Ain’t no Lies`, dat op nummer acht van de dance-charts belandde. Toen kwam het songfestival op haar pad, en had ze een hitsingle met “One more night”

Haar debuut album “Straight from the Hart” ligt nu in de winkels.
Esther Hart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Esther Hart boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Esther Hart.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Esther Hart, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Esther Hart en de eventuele overige kosten om een optreden van Esther Hart mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Esther Hart.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Esther Hart. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Esther Hart checken, een gratis optie plaatsen op Esther Hart en de boeking(en) van Esther Hart voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Esther Hart, BOEKINGSBUREAU Esther Hart, BOEKINGSBURO Esther Hart, ENTERTAINMENTBUREAU Esther Hart, ENTERTAINMENTBURO Esther Hart, ARTIESTENBUREAU Esther Hart, BOEKINGSKANTOOR Esther Hart, IMPRESARIAAT Esther Hart, MUZIEKBURO Esther Hart, MUZIEKBUREAU Esther Hart, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Esther Hart, ARTIESTENBOEKINGSBURO Esther Hart, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Esther Hart.

 

Offerte Esther Hart aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag