Eigenschappen Saar Koningsberger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Saar Koningsberger boeken?

Saar Koningsberger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Saar Koningsberger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Saar Koningsberger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Saar Koningsberger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Saar Koningsberger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Saar Koningsberger

Actrice en presentatrice
In 1998 brak ze op 11 jarige leeftijd door met de hoofdrol in “Honger” (VPRO), waarmee een Academy-Award werd gewonnen. Daarna was Saar te zien met een gastrol in Westenwind, Spangen, Grijpstra en de Gier”, IC, Hotnews en Zoop. In 2003 speelde ze een hoofdrol in de film “De Schippers van de Kameleon”.Vanaf 2007 is Saar Koningsberger presentatrice en VJ bij de televisiezender TMF, waar ze diverse programma’s presenteerde zoals Wakker worden op vakantie, Kijk dit nou, Wat te doen voor je poen, Saar goes Xtreme en veel opmerkelijke items maakte. Hierdoor werd ze al snel een van de vaste gezichten van TMF. In mei 2010 heeft zij het stokje doorgegeven en na 3 jaar afscheid genomen bij TMF. In 2010 was zij verder nog te zien in ‘Expeditie Robinson VIP’ waar zij de halve finale bereikte en was zij teamcaptain in het programma ‘Hints’ van de KRO.In 2012 heeft Saar de rol van Antje in de serie ‘Seinpost DH’ gespeeld, fietste zij Europa door voor het RTL4 programma ‘Go Cycling’ en nam zij plaats als vast panellid in het SBS6 programma ‘Wat zou jij doen met die poen?’. In 2012 maakte Saar een geweldige tocht voor het programma ‘Panamericana Roadtrip’ voor Veronica. Verder was Saar in 2012 een van de vaste presentatrices van Veronica en ging zij voor het programma ‘Veronica goes Couchsurfing’ weer op reis. Daarnaast ging zij samen met haar collega Tess Milne op pad voor de programma’s ‘Festivalland’ en ‘Veronica presents: Amsterdam Dance Event” In 2013 presenteerde Saar ‘Veronica’s Nachtwacht’ en ‘InsideGamer’. Bij ShowNieuws is Saar van 2013 tot 2014 reisdeskundige geweest. Verder presenteerde Saar in 2014 het programma Veronica’s Music.

Saar Koningsberger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Saar Koningsberger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Saar Koningsberger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Saar Koningsberger en de eventuele overige kosten om een optreden van Saar Koningsberger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Saar Koningsberger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Saar Koningsberger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Saar Koningsberger checken, een gratis optie plaatsen op Saar Koningsberger en de boeking(en) van Saar Koningsberger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Saar Koningsberger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag