Anniko van Santen

Eigenschappen Anniko van Santen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anniko van Santen boeken?

Anniko van Santen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anniko van Santen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anniko van Santen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anniko van Santen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anniko van Santen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anniko van Santen

Een presentatrice voor jong en oud
Anniko van Santen presenteert bij de AVRO onder meer ‘Anniko’s Wilde Wereldreizen’, ‘Alle Dieren Tellen Mee’ en ‘Dierenpark’ en ‘Opsporing Verzocht’. Anniko groeide grotendeels op in Noord-Limburg, in Roermond om precies te zijn. Hier volgde zij een gymnasiumopleiding en werkte ze in haar vrije tijd bij de lokale omroep. Met een schooldiploma op zak vertrok Anniko naar Amsterdam om psychologie te gaan studeren. Maar de televisie lonkte; voor de Roermondse tv had Anniko een keer een reportage gemaakt over Bart de Graaff en B.O.O.S., de voorloper van BNN. Tijdens het draaien had zij in Hilversum een bandje van zichzelf achtergelaten.In 1989 was het raak toen de bazen van de nieuwe, commerciële zender Véronique dit bandje onder ogen kregen. Zij zochten omroepsters en Anniko werd aangenomen. De meeste bekendheid genoot Anniko met haar RTL 4-programma ‘Cartoon Express’. Na haar ruime ervaring bij diverse commerciële programma’s maakte Anniko in 2000 de stap naar de Publieke Omroep. Bij de TROS presenteerde zij onder andere de wildlife-jeugdserie ‘Ranger Report’. Vanaf 2005 is zij Opsporing Verzocht gaan presenteren. In 2009 won zij de televisiequiz ‘De Slimste’.Anniko van Santen is een professionele dagvoorzitter is een ster in het afnemen van interviews. 

Anniko van Santen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anniko van Santen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anniko van Santen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anniko van Santen en de eventuele overige kosten om een optreden van Anniko van Santen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anniko van Santen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anniko van Santen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anniko van Santen checken, een gratis optie plaatsen op Anniko van Santen en de boeking(en) van Anniko van Santen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anniko van Santen, BOEKINGSBUREAU Anniko van Santen, BOEKINGSBURO Anniko van Santen, ENTERTAINMENTBUREAU Anniko van Santen, ENTERTAINMENTBURO Anniko van Santen, ARTIESTENBUREAU Anniko van Santen, BOEKINGSKANTOOR Anniko van Santen, IMPRESARIAAT Anniko van Santen, MUZIEKBURO Anniko van Santen, MUZIEKBUREAU Anniko van Santen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anniko van Santen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anniko van Santen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anniko van Santen.

 

Offerte Anniko van Santen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag